Öne Çıkanlar ELAZIĞIN İHRACAT ARTIŞI DEVAM EDİYOR ŞEHRİN ORTAK TALEBİ TAŞIMALI EĞİTİMDEKİ MAĞDURİYET GİDERİLİYOR ELEKTRİK FATURALARINDA İNDİRİM SAĞLANACAK Fulin Ailesinin mutlu günü

Bu haber kez okundu.

SAĞLIK-SEN’den Hemşireler, Ebeler ve Anneler Günü Programı

KILIÇ: OLMAKTAN ONUR DUYUYORUM

Sağlık sektörünün gecesi ve gündüzü olmayan bir meslek grubu olduğunu anımsatan Elazığ Sağlık Sen Şube Başkanı Selçuk Kılıç,  “İcra ettiğiniz meslek hemşiresiyle ebesiyle sağlık çalışanlarıyla beraber ekip halinde yapılan gecesi gündüzü olmayan fedakarca çalışılan bir meslek. Ben bu meslek camiasının içerisinde olmaktan her zaman için onur duyuyorum. Fedakar bir şekilde görev yapan tüm ebe ve hemşirelerimizin günlerini kutluyor, değerli annelerimizin de anneler gününü tebrik ediyorum” dedi.

FERHAT VAR: HEMŞİRE VE EBELERİMİZİN GÜNÜNÜ KUTLARIM

Sağlık-Sen Elazığ Şubesi Kadın Kolları Komisyon Başkanı Ferhan Var;  Ebe, Hemşire ve annelerin günün kutlayarak,  “Sağlıklı nesillerin oluşmasında katkı sağlayan, sağlık ordusunun ön saflarında yer alan siz değerli hemşire ve ebelerimizin gününü kutlarım. Başta şehit anneleri olmak üzere tüm annelerimizin, anne adaylarımızın gününü kutluyor sağlık, mutluluk ve sağlık dolu günler diliyorum” şeklinde konuştur.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol