Öne Çıkanlar BAŞKAN ŞERİFOĞULLARI: YENİ TAZİYEEVİNİ HİZMETE SUNDUK MHP İL BAŞKANI IŞIKVERDEN 19 MAYIS MESAJI ŞEHİT ANNELERİNİ YALNIZ BIRAKMADI BAŞKAN HAVABULUTTAN TEŞEKKÜR MESAJI suriye

Bu haber kez okundu.

ŞAHİN: “DOĞU’YA DA İNŞALLAH HATIRI SAYILIR BİR YATIRIM YAPARIZ”

Elazığ’a yeni bir tekstil yatırımı kazandırmak üzere gelen Şahinler Holding Yönetim Kurulu Başkanı Kemal Şahin ve beraberindeki heyet Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Asilhan Arslan ile bir araya geldi.

Elazığ’a bir yeni tekstil yatırımı daha kazandırılıyor. Bu kapsamda Şahinler Holding Yönetim Kurulu Başkanı Kemal Şahin ve beraberindeki heyet Elazığ’a geldiler.



ŞAHİN: “DOĞU’YA DA İNŞALLAH HATIRI SAYILIR BİR YATIRIM YAPARIZ”

Ziyarette konuşan Şahinler Holding Yönetim Kurulu Başkanı Kemal Şahin, “Buraya geldik zaten bundan 2 ay önce bir heyet yollamıştık fabrikalarımızın müdürlerini. Artık yavaş yavaş Doğu’ya doğru gidelim dedik. Arkadaşlarımıza rapor verdik konuştuk, değerlendirdik Başkanımızda zaten çok aktif, Almanya’da tanıştık orada beni getirmek için epey uğraştı pandemi araya girdiği için bu zamana kaldık. Gerçekten güzel bir şehir buldum buraya gelirken Ankara’dan sonra dağlar var köy bile göremedik buraya yaklaşınca Fırat Nehrini, Keban Barajını gördük. Hakikaten bu bölgenin toprakları çok değerli. İnsanları güzel, Başkanımız çok çalışıyor buradaki sivil toplum örgütleri, devletin örgütleri bizi çok iyi karşıladılar bundan sonrada iyi karşılayacaklar. Mutlaka biz yatırım yapmadan da salmayacaklar galiba çok teşekkür ediyorum arkadaşlarımıza. Doğu’ya da inşallah hatırı sayılır bir yatırım yaparız. İnşallah güzel bir yatırım olur, köklenir” dedi.

ARSLAN: “ELAZIĞ’IMIZ TEKSTİL VE HAZIR GİYİM SEKTÖRÜNDE BÜYÜK BİR ENTEGRE TESİSİ KAZANMIŞ OLACAK”

ETSO Başkanı Asilhan Arslan ise; “2019 yılında Türk-Alman Ticaret Sanayi Odalarının Berlin’deki genel kurulunda görüşmüştür biz o dönem Kemal Şahin beyi Elazığ’da yatırıma davet ettik sağolsun bizleri kırmadılar. 2020 yılında yaşadığımız 24 Ocak depremi sonrasında bizlere kendilerinin çok destekledi oldu, yardımcı ihtiyaç duyan insanlarımıza maddi desteklerde bulundular teşekkür ediyoruz. O dönemden beri de pandemiyle birlikte belki biraz geciken bir yatırım süreci vardı ama bugün artık kendilerini de Elazığ’da ağırlıyoruz bütün yönetim kurulu üyeleriyle birlikte yatırım kararını aldık zaten arazide yer seçimini yapacağız. Elazığ’ımız tekstil ve hazır giyim sektöründe büyük bir entegre tesisi kazanmış olacak ben kendilerine teşekkür ediyorum şehrimize hayırlı olmasını temenni ediyorum” dedi.

Konuşmaların ardından Başkan Arslan, İş İnsanı Kemal Şahin’e hediye takdiminde bulundu.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol