Öne Çıkanlar Fide Dağıtımına Başlandı BAKANLIK 106 MİLYON LİRA ÖDEME YAPACAK Karantina Yurdu Olarak Belirlendi Gümrük Kaçağı Makaron Ele Geçirildi iç ve dış cephe bakım onarımı yaptırılacaktır

Bu haber kez okundu.

ŞAİBELİ SEÇİME HAZIRLANIYORLAR

Sağlık Sen Elazığ Merkez 1 No'lu Şubesi'nin delege başvuruları 27-29 Mayıs tarihleri arasında gerçekleştirilmişti. Mevcut Şube Yönetiminin ilanında özellikle belirttiği 'Üyelerin Şubeye, Şahsen Dilekçeleriyle Müracaat' maddesi gereği üyeler tarafından yoğun ve rekor bir başvuru ile 459 üyenin kaydının yapıldığı bildirildi.

Elazığ Sağlık Sen Başkan Adaylarından Ahmet Özdemir, Memur-Sen ve Sağlık-Sen Ailesi'ne yakışmayacak sansasyonel her türlü şaibe ve entrikaya bulaşmış Elazığ Şubesi'nin mevcut yönetiminin delege üye seçiminde şubeye dahi gelmeden kendi doldurdukları dilekçelerle üye kaydı yaptıklarını ifade etti.

Özdemir, ayrıca mevcut yönetimin kaydettikleri delegeleri yayınladıkları geçici listede blok liste olacak şekilde(ardışık) sıralamış, diğer şube başkan adayların delege adaylarını birbirine karıştırarak seçimi son bir ümitle kendi lehine çevirme gayreti içerisinde olduklarını belirtirken, şaibeli bir seçime hazırlandıklarını kaydetti.

DAHA ÖNCE GÖRMEDİKLERİ ONLARCA KİŞİNİN ÜYE KAYDI YAPILDI

 "Delege üye seçiminde Adil, İlkeli ve Dürüst bir seçim süreci yönetmeyeceklerini açıkça beyan ettiler."diyen Özdemir, binada görmedikleri onlarca üyenin delege başvurularını yayınlanan listede fark ettiklerini aktaran Elazığ Sağlık Sen Başkan Adayı Ahmet Özdemir “Bu arkadaşlarımızı aradık görüştük. Temsilciler aracılığıyla evraklarını gönderdiklerini Sendika İl Binası'na hiç gitmediklerini hatta bir kaçının il dışında olduğunu bazılarının evraklarını dahi temsilcilerin müsaadelerini isteyerek imzalığını, bizatihi kendi ağızlarından duyduk. İlgili içeriklere ait video kayıtlarımız mevcuttur. Delil olarak kullanılacaktır.”diye konuştu.

KONFORLU BAŞVURU SEÇENEĞİ SUNULDU

Başkan Adayı Özdemir,  “150-200 km uzaktan, ilçelerden gelerek delege başvurusu yapan, kurumundan izin alarak koştura koştura çıkıp gelen, çocuklarını komşusuna emanet ederek gelebilen üyelerimizin hakkını kendi belirledikleri isimlere telefon yoluyla ulaşarak gayet konforlu başvuru seçenekleri sunarak, hatta onların yerine dilekçe doldurarak ayrıcalık tanıyanlar(şube başkanı ve yönetimi) sendikacılığın temel ilkesi “hak, adalet ve dürüstlük” kavramlarından ne kadar nasiplendiklerini tüm üyelerimize açıkça göstermişlerdir. Takdir kıymetli üyelerimizindir!”diyerek sözlerini sonlandırdı.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol