Öne Çıkanlar Vali Yırık ve Şerifogullarından Elazığspora Ziyaret Bina işleri yaptırılacaktır Gakgoya Prim Dopingi BALIK: YARALARIMIZIN BÜYÜK KISMINI SARDIK KORSANLA MÜCADELEDE TAVİZ VERMEYECEĞİZ

Bu haber kez okundu.

SANAYİ SİTE SPOR KULÜBÜ SPOR'A GÖĞÜS SPONSORU OLDU

İlimiz 1.Amatör Küme Takımları'ndan Sanayi Site Spor Kulübü, önümüzdeki  sezon için Aras Ormancılık ile göğüs sponsorluğu üzerine anlaşmaya vardı.

*ORMANOĞLU; "BİZLERDEN DESTEĞİNİ ESİRGEMEYEN ARAS ORMANCILIĞA ŞÜKRANLARIMI SUNUYORUM."

Anlaşma ile ilgili açıklamalarda bulunan Sanayi Site Spor Kulübü 2.Başkanı Mehmet Ormanoğlu; "Gelecek sezon için Aras Ormancılık ile göğüs sponsorluğu konusunda anlaşma sağladık. Bizlerden desteklerini esirgemeyen Aras Ormancılık İşletme Sahibi Mehmet Aksoy’a teşekkür ederiz. 2022-2023 Futbol Sezonu'na Aras Ormancılık sponsorluğunda başlayacağız. Bu örnek davranışından dolayı bir kez daha şükranlarımızı sunuyorum." Dedi. 

AKSOY; " BİZİMDE ÇORBADA TUZUMUZ OLSUN DEDİK"

Aras Ormancılık İşletme Sahibi Mehmet Aksoy da "Elimizden geldiğince, gücümüz yettiğince genç kardeşlerimize yardımcı olmaya çalışıyoruz. Bizimde çorbada tuzumuz olsun dedik. Umarım forma reklamımız Sanayi Siye Spor'a şans getirir.  Bu güzide takımımızın bir nebzede yükünü azaltmışsak ne mutlu bize.  Bu duygu ve düşüncelerle Sanayi Site Spor'a 2022-2023 Futbol Sezonunda başarılar dileriz. Umarım hak ettikleri yere gelirler."diye konuştu.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol