Öne Çıkanlar SAĞLIK BAKANLIĞI TOPLU İŞ SÖZLEŞMESİNİN TARİHİ BELİ OLDU DERBİNİN GALİBİ Doğukentte 6 Puanlık Maç! Savunma Sanayi Başkanı  BordoBeyazlı Temsilcimiz Elazığspor

Bu haber kez okundu.

ŞERİFOĞULLARI   ''MAHALLE ZİYARETLERİNİ ÖNEMSİYORUZ”

Bu kapsamda pazartesi pazarını ziyaret eden Başkan Şerifoğulları, pazarcı esnafı ile bir araya gelerek hayırlı işler temennisinde bulundu. Hem vatandaşla hem de esnafla sohbet edip talepleri dinleyen Başkan Şerifoğulları, esnafı yapılan hizmetler hakkında bilgilendirdi.



Başkan Şerifoğulları’na pazar konusunda ve diğer konularda isteklerini belirten esnaflar ise yapılan çalışmalardan dolayı memnuniyetlerini dile getirerek teşekkür ettiler.



BAŞKAN ŞERİFOĞULLARI: “SORUNLARI YERİNDE TESPİT ETMEK ADINA MAHALLE ZİYARETLERİNİ ÖNEMSİYORUZ”



Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, pazartesi pazarı ziyaretinin ardından Karşıyaka Mahallesi’ne geçerek esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi.



Mahalleyi gezen, ihtiyaçları yerinde tespit ederek çözüm noktasında değerlendirmelerde bulunan Başkan Şerifoğulları, mahalle sakinleriyle çalışmalarına ve projelerine ilişkin istişarelerde bulundu.



Mahalle sakinlerinin yoğun ilgisiyle karşılanan Başkan Şerifoğulları; daha kaliteli, yaşanabilir bir şehir hedefiyle Elazığ’ın bütün mahallelerine adil hizmet götürme noktasında bu ziyaretleri çok önemsediğini söyledi.

Başkan Şerifoğulları, daha sonra vatandaşların istek ve taleplerini dinleyerek ziyaretlerini sonlandırdı.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol