Öne Çıkanlar yeniufuk elazığyeniufuk elazığdanhhaberler toki kentsel dönüşüm can kaybı yenıufuk yeniufuk gazetesi yerelhaber

Bu haber kez okundu.

SİVRİCE İLE PLAJKÖY ARASINDAKİ SAHİL YOLU GENİŞLETİLDİ

Elazığ İl Özel İdaresi, yaz mevsiminin gelmesiyle birlikte şehrin dört bir noktasında başlattığı çalışmalarını aralıksız bir şekilde sürdürüyor. Elazığ İl Özel İdaresi çalışmalar kapsamında bir yandan yeni yol açma bir yandan da mevcut yollarda bakım ve onarım çalışmaları gerçekleştiriyor.

Elazığ İl Özel İdaresi yürüttüğü çalışmalar kapsamında Sivrice ile Plajköy arasında bulunan sahil yolunda tehlike arz eden noktalarda ulaşımın daha güvenli bir şekilde gerçekleşmesi için bir dizi çalışma gerçekleştirdi.

Elazığ İl Özel İdaresi Yol ve Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü ekipleri gerçekleştirdiği çalışmalar kapsamında Hazar Gölünde zaman zaman oluşan dalgalara ve olası depreme karşı dayanıklılığı artırmak amacıyla Sivrice ile Plajköy arasında bulunan sahil yolunda 400 kg ve 2 tonluk kayalar kullanılarak taş tahkimat çalışması yaptı. Yol tahkimat çalışmasının sonrasında sahil yolunda yol genişletme ve asfalt serimi de gerçekleştirildi. Sivrice ile Plajköy sahil yoluna PlentMiks temel malzemesi serilerek yol genişletme ve stabilize çalışması ile sıcak asfalt (BSK) serimi gerçekleştirildi ve trafik işaretlemeleri yapılarak yol daha güvenli olarak ulaşıma açıldı.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol