Öne Çıkanlar KENT MEYDANI VE YER ALTI OTOPARKI PROJESİ HİZMETE HAZIRLANIYOR Rektör Göktaş Fakülteleri Ziyaret Etti yaz sıcaklıkları YENİCELİ KEMALE ANMA PROGRAMI DÜZENLENECEK Güneş enerjisi ile su ısıtma sistemi satın alınacaktır

Bu haber kez okundu.

TALEPLERİMİZ KARŞILANMALI

ÖZGÜR YILDIRIM-ÖZEL HABER

Bordo-Beyazlı Taraftarların merakla beklediği ve son aşamasına gelinen yeni stadyum çalışmalarının durduğu öğrenildi.

Spor servisimizin edindiği bilgilere göre  Elazığlı Yüklenici Firma MYS İnşaat Anonim Şirketi'nin, Gençlik ve Spor Bakanlığı Yatırım İnşaaat ve İşletmeler Genel Müdürlüğü ile yaşanan sıkıntıdan dolayı çalışmaları durdurduğu belirtildi.

Önümüzdeki sezona yetiştirebilmesi maksadı ile son zamanlarda hızlanan çalışmalarla dikkat çeken Elazığ Stadyumu İnşaatının yüklenici firma ile idare arasındaki anlaşmazlık sebebiyle durması dikkat çekiyor.  Uzun zamandır açılışı beklenen ve açılışı ile birlikte Elazığspor’un eski günlerine dönmesine imkan sağlayacağı düşünülen stadyum inşaatının akibeti merakla bekleniyor.

Ödenek aktarımı yapılmaması sebebiyle oluşan durumun bakanlık tarafından çözülmesini talep eden yüklenici firmanın, problemler çözülene kadar işe başlamayacağını Gençlik ve Spor Bakanlığı Yatırım İnşaaat ve İşletmeler Genel Müdürlüğü'ne ilettiği öğrenildi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol