Öne Çıkanlar MİLLİ ATLET AYTAR ANILDI KREDİ VE YURTLAR GENEL MÜDÜRÜ ELAZIĞDA 2 RUHSATSIZ TABANCA ELE GEÇİRDİ PERİLER EVİNDE KAYBETTİ Dağoğlu hayatını kaybetti

Bu haber kez okundu.

TARKAN ÖMER BANKUR TÜRK BÜRO-SEN ELAZIĞ ŞUBESİ BAŞKANI SEÇİLDİ

Türk Büro-Sen Elazığ Şubesi Olağanüstü Kongresi düzenlendi. Tek listeyle gidilen kongrede, Tarkan Ömer Bankur Türk Büro-Sen Elazığ Şubesi Başkanı seçildi.

Türk Büro-Sen Genel Başkan Yardımcısı Sami Çam, Elazığ’ın Türk Büro-Sen için bir gurur olduğunu söyledi. Çam 2023’ün bir dönüm noktası olduğunu dile getirdi.

Türk Büro-Sen Şube Başkanı Tarkan Ömer Bankur, memurun hakkını savunacaklarını söyleyerek; “kongrenin amacı burada birliği, beraberliği ve bütünlüğü sağlamak. Allah izin verirse bu süreçten sonrada hep beraber birlik içerisinde hareket edeceğiz. Türk Büro Sen’i burada yetkili edip burada tek sendikacının kim olduğunu göstereceğiz. Sendikal harekette burada geçmişten bu zamana sarı sendika gibi olmayıp hem memurun hakkını savunup hem de Türk memuruna gereken hakkın verilmesini sağlayacağız.” Dedi.

Türk Büro-Sen Genel Başkan Yardımcısı Emrah Karakurt, kongre sürecinde destek veren herkese teşekkür etti.

Türk Büro-Sen Genel Başkan Yardımcısı Özkan Ulupınar, 30. Yılını kutlayan Türk bürosen için Elazığ’ın vazgeçilmez olduğunu söyledi.  MHP Merkez İlçe Başkanı Yunus Bal Kamu Sen üyelerinin iyi birer vatandaş olduğunu kaydetti.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol