Öne Çıkanlar toki kentsel dönüşüm can kaybı TORAMAN HALK GÜNÜNDE VATANDAŞLARI DİNLEDİ BELEDİYE MECLİSİ NİSAN AYI TOPLANTILARI DEVAM EDİYOR DOĞALGAZ YARDIMI MART AYINDA BAŞLAYACAK istihdamdır…

Bu haber kez okundu.

TEKMEN’DEN ÇEVRE HAFTASI AÇIKLAMASI

AK Parti İl Çevre, Şehir Ve Kültür Başkanı Semih Tekmen, Türkiye Çevre Haftası nedeniyle açıklama yaptı. Tekmen, AK Parti’nin çevreye bütüncül bir bakış sergileyen bir parti olduğunu söyledi.

Türkiye çevre haftası nedeniyle Ak Parti İl Çevre, Şehir ve Kültür Başkanı Semih Tekmen, açıklamalarda bulundu.

Başkan Tekmen, Ak Parti olarak çevreye bütüncül bir bakış açısıyla yaklaştıklarını belirterek İklim değişikliği ile mücadelede yapılan çalışmaları aktardı.

Tekmen; “AK Parti olarak iktidara geldiğimiz ilk günden itibaren çevreye bütüncül bir bakış açısıyla yaklaştık.

Şehirlerimizin uzun yıllar süregelen pek çok ciddi çevresel sorununa acil çözümler üretirken bir yandan da orta ve uzun vadeli hedeflerimizi hayata geçirmenin gayreti içerisinde olduk.

AK Parti belediyeciliği ile tanışan şehirlerimizde: çöp, çamur, bataklığa dönmüş su kaynakları, hava kirliliği artık tarihe karışmıştır.

Şehirlerimiz artık sıfır atığı, millet bahçelerini, yenilenebilir enerjiyi, mavi bayraklı plajları konuşmaktadır.

Geçtiğimiz 20 yılda iklim değişikliği ile mücadele etmek adına sessiz devrimler olarak tanımladığımız sayısız eseri milletimize kazandırdık.” Dedi.

Çevreyi siyaset aracı olarak görmediklerini belirten Başkan Tekmen Türkiye çevre haftasını kutladı.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol