Öne Çıkanlar yeniufuk elazığyeniufuk toki kentsel dönüşüm can kaybı elazığdanhhaberler yenıufuk yeniufuk gazetesi yerelhaber

Bu haber kez okundu.

TEŞKİLAT AKADEMİSİ, MAHALLE EĞİTİMLERİ BAŞLIYOR

AK Parti Elazığ İl Başkanlığı, Teşkilat Akademisi Mahalle Eğitimlerine cumartesi günü başlıyor.

AK Parti İl Başkanı Şerafettin Yıldırım, cumartesi günü Fırat Üniversitesi Atatürk Kültür Merkezi’nde teşkilat akademisi eğitimlerinin Ak Parti İstanbul Milletvekili Mustafa Ataş ile birlikte gazeteci Zafer Şahin, akademisyen Tarkan Zengin ile Yazar Vehbi Vakkasoğlu’nun katılımıyla başlayacağını söyledi.

“TEŞKİLAT AKADEMİSİ MAHALLE ÇALIŞMAMIZLA YENİ BİR ÇALIŞMAYA START VERİYORUZ”

AK Parti İl Başkanı Şerafettin Yıldırım AK Parti il teşkilatının başlatacakları yeni alışma ile ilgili açıklamalarda bulundu. Yıldırım, “AK Parti ailesi olarak hem saha içindeki çalışmalarımız hem de teşkilat bünyesindeki çalışmalarımız hız kesmeden devam etmektedir. Bu hafta sonu Yarın saat 10:00 ile 14:00 arasında teşkilat akademisi mahalle çalışmamızla yeni bir çalışmaya start veriyoruz. AR-GE Başkanımız Genel Başkan Yardımcımız Mustafa Şen nezaretinde bu çalışmalarımız devam ediyor. Yarında da 4 tane önemli katılımcımız var. Bunlardan bir tanesi daha önceki teşkilat başkanımız Mustafa Ataş Bey, Tarkan Zengin Bey, Zafer Şahin Bey ve Vehbi Vakkasoğlu. Bunlarda teşkilat akademisin mahalle akademisine katılacak katılımcılar” dedi.

“SIRADAN BİR SİYASİ BİR PARTİ ANLAYIŞI İÇİNDE HAREKET ETMEDİĞİMİZİ HER FIRSATTA GÖSTERDİK, GÖSTERMEYE DEVAM EDECEĞİZ”

Yıldırım, sürekli kendini yenileyen ve güncelleyen bir parti olduklarını vurguladı. Hiçbir zaman Sıradan bir Parti siyasi parti anlayışı ile hareket etmediklerini kaydetti. Yıldırım, “Biz sürekli kendini yenileyerek ve güncelleyerek yoluna devam eden çok önemli bir siyasi hareketiz. Bu siyasi hareketin en önemli ifade biçimlerinden bir tanesi de ülkeye adanmışlıktır. Başta Sayın Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere yol arkadaşlarının hayata bakış biçimindeki en önemli kriterlerinden bir tanesi adanmışlık felsefesidir, adanmışlık yaklaşımıdır. Sıradan bir siyasi bir parti anlayışı içinde hareket etmediğimizi her fırsatta gösterdik, göstermeye devam edeceğiz. İnşallah bundan sonraki süreçte de benzeri akademik çalışmalar ya da teşkilat içi çalışmalar artarak devam edecektir” dedi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol