Öne Çıkanlar Fide Dağıtımına Başlandı BAKANLIK 106 MİLYON LİRA ÖDEME YAPACAK iç ve dış cephe bakım onarımı yaptırılacaktır Karantina Yurdu Olarak Belirlendi Gümrük Kaçağı Makaron Ele Geçirildi

Bu haber kez okundu.

“Toparlanacağız!””

TFF 3. Lig 2. Grup Temsilcimiz 23 Elazığ Futbol Kulübü Teknik Sorumlusu Samet Ersöz, farklı Iğdır mağlubiyetini unuttuklarını haftasonu deplasmanda oynayacakları Ordu Maçı’na konsantre olacaklarını belirtti…

Son hafta da aldıkları mağlubiyetin kendilerine yakışmadığını belirten Ersöz;  “Aslında bu mağlubiyet biraz da son bir ayda yaşadığımız sürecin sonunda geldi.” Dedi.

* TFF’NİN KARARINI BEKLERKEN ÇALIŞMALARIMIZI GEVŞETTİK

Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından yaşadıkları süreç içinde belirsiz bir tablo yaşadıklarını bunun sonucunda takım olarak arzu ettikleri çalışmayı yapamadıklarını belirten Samet Ersöz; “Rakiplerimizin deprem korkusu nedeniyle bir sıkıntılı süreç yaşadıklarını bunun sonucunda TFF’ye başvuruların olduğunu biliyoruz. Biz de TFF’nin kararını beklerken çalışmalarımızı gevşettik.

Bunun sıkıntısını oynadığımız son maçta yaşadık.”

* BU MAÇA DAHA İYİ ŞARTLARDA HAZIRLANACAĞIZ.

Olumsuzlukları kısa sürede atlatıp ligde başarılı olmak için gerekli adımlarımızı atmaya başlayacaklarını ifade eden Ersöz; “Şimdi önümüzde deplasmanda oynayacağımız Orduspor 1967 AŞ. Maçımız var.

Takım olarak bu hafta yapacağımız çalışmalar ile toparlanacağız.

Deplasmanda oynayacağımız bu maça daha iyi şartlarda hazırlanacağız.

Biz kendimiz olduğumuz zaman rakibimiz kim olursa olsun en iyisini yapabilecek bir takımız.

Olumsuzlukları kısa sürede atlatıp ligde başarılı olmak için gerekli adımlarımızı atmaya başlayacağız.” Dedi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol