Öne Çıkanlar KENT MEYDANI VE YER ALTI OTOPARKI PROJESİ HİZMETE HAZIRLANIYOR Rektör Göktaş Fakülteleri Ziyaret Etti yaz sıcaklıkları YENİCELİ KEMALE ANMA PROGRAMI DÜZENLENECEK Güneş enerjisi ile su ısıtma sistemi satın alınacaktır

Bu haber kez okundu.

TÜRKİYE’DE ÖRNEK  BİR BELEDİYEYİZ

Yazıkonak Belediye Başkanı Hatif Çadırcı, İlçenin alt ve üst yapı çalışmaları, vizyon projeleri, sosyal belediyecilik hizmetleri başta olmak üzere bir çok alanda büyüyen ve gelişen bir belediye olduklarını söyledi.

HABER: GÜLÇİN TURGUT

Yazıkonak Belediye Başkanı Hatif Çadırcı, göreve başlamasından bugüne kadar yaptıkları ve hizmete sundukları projeleri değerlendirdi. İlçeye hizmet vermek için yeni araçları kendi öz kaynaklarıyla kazandırdıklarını söyleyen Başkan Çadırcı, “Kredi çekmeden senet sepet yapmadan peşin parayla alıp belde halkımız daha rahat daha konforlu yolculuk yapsınlar diye hizmete sunduk.” dedi. Ayrıca Sosyal belediyecilik alanında da örnek çalışmalar yürüttüklerini ifade eden Başkan Çardırcı, öğrencilere ders kitapları dağıtıklarını, ulaşımda ise kolaylık sağladıklarına vurgu taptı.

“HODRİ MEYDAN DİYORUZ”

Birçok alanda projeleri bitirip hizmete sunduklarını dile getiren Başkan Çadırcı, “36 yıl sonra denk bütçesi olan, eski kredileri bitiren, kredi çekmeyen faize karşı dik duran, denk bütçe üstü birikimlerimizle; alt yapı, üst yapı ve çevre düzenlemesinden, ulaşımda gençlik merkezine kadar bitirdiğimiz projeler var. Yeni belediye binamızla, hizmete sunduklarımızla ve sunacaklarımızla bölgemizde değil Türkiye’de önde gelen örnek bir belediyeyiz. Bu konuda aksisini iddia eden varsa hodri meydan diyoruz.” dedi.

ÜSTESİNDEN GELEREK ATLATACAĞIZ İNŞALLAH

4 yıldır ülkede yaşanan birçok sıkıntıya rağmen projelerini hayata geçirdiklerini söyleyen Başkan Çadırcı, “Birinci deprem sürecini yaşadık. Akabinde pandemi sürecini yaşadık, arkasında ekonomi krizi ve ikinci deprem sürecini yaşayarak yaklaşık 4 yıldır birçok sıkıntıyı ve badireleri millet olarak ülke olarak hep birlikte yaşadık. Yine hep birlikte tüm sıkıntıların üstesinden gelerek atlatacağız inşallah.” şeklinde konuştu.

BELEDİYEMİZE KAZANDIRDIK

Belediye’ye bir çok araç aldıklarını kaydeden Başkan Çadırcı, “Hizmet kapsamında göreve geldiğimiz günden itibaren  toplamda 8 araç beldemize kazandırdık, 5 adet otobüs 1 adet binek doblo, 1 adet CSP kepçe, 1 adet çöp toplama aracını kazandırdık, otobüslerden 3 tanesi büyük otobüs 2 tanesi yarım otobüs olup binek doblo aracı tamamını  denk bütçe üstü birikimlerimizle alıp belediyemize kazandırdık.  Kredi çekmeden senet sepet yapmadan peşin parayla alıp belde halkımız daha rahat daha konforlu yolculuk yapsınlar diye hizmete sunduk. Çöp toplama aracı ve diğer ekipmanlarımızı ise devletimizden hibe olarak aldık. Allah hayırlı uğurlu etsin inşallah. Çok yakında gelir gider tablomuzu belediye girişinde asarak bugüne kadar yaptığımız ve yapacağımız hizmetleri anlatarak milletimizi bilgilendireceğiz.” ifadelerini kullandı.  

BİR KURUŞ BİLE BORÇ ETMEDEN GERÇEKLEŞTİRDİK

Öğrencilere  destek olacak projeleri hazırladıklarını ve hizmete sunduklarını söyleyen  Başkan Çadırcı, “Anadolu bağrında olan 10 bin nüfuslu güzel  belediyemizde , 65 bin adet ders kaynak kitabını ilimize ve bölge illerimizde öğrencilerimize dağıttık.  Belde içinde bedava ulaşımı sağladık. 13 km olan Elazığ’a tüm öğrencilerimiz için  2 TL’ye  okula gitmelerini sağlamamız  ve yine sosyal yardımlaşma kapsamında dar gelirli vatandaşlarımızın yanında olmamız, suyun tonunu 1 TL’den   vererek  güzel şeyler oluyor yoksa İstanbul’da mı güzel şeyler oluyor? Su ve emlak tahakkukundan başka geliri olmayan bir kuruş bile borç etmeden bunları gerçekleştirdik, taktir kamuoyunun.” diye konuştu.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol