Öne Çıkanlar Arslan: İş Dünyası Olarak 2021 İçin Ümitli ve Heyecanlıyız 8inciye Hazırlanıyor az hasarlı YENİ KARAR İKİ TARİHİ ESER HAYATA DÖNDÜRÜLÜYOR

Bu haber kez okundu.

TÜRKİYE’NİN VE BÖLGENİN EN BÜYÜK EMEK ÖRGÜTÜ 27 YAŞINDA

Memur Sen Elazığ İl Temsilcisi İbrahim Bahşi Memur Sen’in kuruluşunun 27. yılı dolayısı ile açıklamalarda bulundu. Bahşi; adaleti merkeze koyarak emeğin değerini yükseltmeyi amaçladıklarını söyledi.

Memur Sen’in kuruluşunun 27. Yılı Memur Sen Elazığ İl Temsilcisi İbrahim Bahşi sendikanın kuruluşunun yıl 27. Yıl dönümü dolayısı ile açıklama yaptı.

TÜRKİYE’NİN VE BÖLGENİN EN BÜYÜK EMEK ÖRGÜTÜ

Bahşi açıklamasında; “Örtülü darbelerin, anti demokratik uygulamaların hâkim olduğu, vesayet çarklarının başta emek kesimi olmak üzere ülke insanını cendereye soktuğu 90’lı yılların anaforunda bir odada, Mehmet Akif İnan ve bir grup idealist tarafından, kökleri bu toprakların derinliklerine uzanan yerli ve milli fikirlerle kurulan Memur Sendikaları Konfederasyonu bugün 1 milyon 54 bin 672’ye ulaşan üye sayısıyla Türkiye’nin ve bölgenin en büyük emek örgütü olmuştur.Kamu görevlilerinin ürettiği emeğin değerinin artırılması adına mali ve sosyal hakların geliştirilmesi için, özellikle vesayet kurumlarının oluşturduğu düzene karşı stratejiler geliştiren Memur-Sen, ilk günden itibaren, sloganların ve ideolojik söylevlerin değil, ürettiği gerçekçi politikalarla ülke insanının tümümün haklarının genişlemesini, özgürlüklerinin gelişmesini sağlamıştır. Memur-Sen sadece sesi değil sözü de yükselten bir örgüttür. Türkiye’de kamu görevlileri sendikacılığında toplu görüşmeden toplu sözleşmeye geçiş sürecinde sistemsel çalışmalar yapan, toplu sözleşmenin kazanılmasında deyim yerindeyse Anayasal tahkimatı sağlayan öncü bir örgüttür. Onun içindir ki, toplu görüşmeden toplu sözleşmeye geçiş sürecinde tedrici olarak tüm hizmet kollarında yetkiyi alan ve bu yetkiyi istikrara kavuşturan marka olmuştur. Bu sorumluluk ve bilinçle, dünün hikâyesini yarına taşımak ve bu toprakların ortak hikâyesinde güçlü bir söz olmak adına kutlu yürüyüşümüzü sürdürüyor, geleceğin ufkunda adaleti merkeze koyarak emeğin değerini yükseltmek ve bölüşümde adaleti sağlamak için var gücümüzle çalışmaya devam ediyoruz.” İfadelerini kullandı.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol