Öne Çıkanlar Vali Yırık ve Şerifogullarından Elazığspora Ziyaret Bina işleri yaptırılacaktır Gakgoya Prim Dopingi BALIK: YARALARIMIZIN BÜYÜK KISMINI SARDIK KORSANLA MÜCADELEDE TAVİZ VERMEYECEĞİZ

Bu haber kez okundu.

ULAŞ: ESNAFIMIZ NE YAPACAK?

Tuhafiyeciler ve Konfeksiyoncular Esnaf Odası Başkanı Mitat Ulaş, Esnafların gelire geçmesi sonrası zararları hakkında açıklamalarda bulundu.

ULAŞ: ESNAFIMIZ NE YAPACAK?

Başkan Ulaş, “İlimiz esnafı deprem, pandemi ve son olarak yaşanan ekonomik sıkıntılardan sonra daha çok duruma düştü. Ürünlerde yaşanan fiyat artışları esnaflarımızın iş yapamaz duruma getirdi. Vatandaşlarımızın alım gücünün düşmesi nedeniyle iş yapamıyor.2020 yılında yaşanan deprem sonrası yaralar sarılmadan pandemi süreci başladı esnaflarımızın işletmeleri günlerce kapalı kaldı. Bu süreçte esnafımız, bitme noktasına geldi. Devletimiz bu süreçte esnafımıza yeterli desteği vermediğini düşüyorum. Daha sonra yaşanan ekonomik sıkıntılar esnafımızı çaresizliğe itti. Sattığı ürünü yerine koyamıyor. Vatandaşlarımızın alım gücü düştüğü için alışverişlerinde kısmaya gitti. Onun için esnafımız iş yapamaz duruma geldi. Son çıkan kararda esnafımızı daha zora sokacaktır” ifadelerini kullandı.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol