Öne Çıkanlar BAŞKAN ŞERİFOĞULLARI: YENİ TAZİYEEVİNİ HİZMETE SUNDUK MHP İL BAŞKANI IŞIKVERDEN 19 MAYIS MESAJI ŞEHİT ANNELERİNİ YALNIZ BIRAKMADI BAŞKAN HAVABULUTTAN TEŞEKKÜR MESAJI suriye

Bu haber kez okundu.

ULUSLARARASI TİCARİ EŞLEŞTİRME PLATFORMUNUN 3. ŞUBESİ AÇILDI

Uluslararası ticari eşleştirme platformunun açılış yapıldı. İlk olarak İstanbul’da açılışı yapılan Platformun ikinci şubesi Ankara’da, üçüncü şubesi ise Elâzığ’da açıldı. İpek Yolu Uluslararası Çocuk ve Gençlik Çalışmaları Merkezi’nde düzenlenen açılış törenine Utep Genel Başkanı Sami Bektaş, Utep Şubeler Sorumlusu Genel Başkan Yrd. Salih Karataş, ETSO Başkanı Asilhan Arslan, ve Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası üyeleri atıldı.

Açılışta konuşan UTEP Elazığ İl Temsilcisi Mustafa Tunç, Türkiye’nin Dünya Ticaretinde daha çok pay sahibi olması gerektiğini aktarırken dijitalleşen dünyada yeni ticaret şekillerine ayak uydurulmasının şart olduğunu dile getirdi. UTEP Şubeler Sorumlusu Genel Başkan Yardımcısı Salih Karataş, dış ticaret komisyonunun çalışmaları ile birlikte platformun dünyaya açılacağını söyledi.

ETSO Başkanı Asilhan Arslan, Dünyadaki gelişime ayak uydurabilen iş yapma modellerinin gerekliliğini vurguladı.

UTEP Genel Başkanı Sami Bektaş, Elazığ Şubesi hakkındaki gözlemlerini paylaşarak; “ağırlıklı olarak inşaat işi yapan arkadaşlarımız var. Bu arkadaşlarımızın bir arada buluşabilmesi paylaşımcı anlayışı kabullenmiş arkadaşlarımızın çok olduğu anlamına geliyor.” Dedi.

Konuşmaların ardından UTEP Elazığ Şubesinin açılış kurdelesi kesildi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol