Öne Çıkanlar Fide Dağıtımına Başlandı BAKANLIK 106 MİLYON LİRA ÖDEME YAPACAK Karantina Yurdu Olarak Belirlendi Gümrük Kaçağı Makaron Ele Geçirildi iç ve dış cephe bakım onarımı yaptırılacaktır

Bu haber kez okundu.

"USTA" OYUNUNA YOĞUN İLGİ

Elazığ Belediyesi ile Yenilmez Sanat Merkezi tarafından ortaklaşa düzenlenen, Sultan II. Abdülhamid Han’ı konu alan “Usta” isimli tiyatro oyunu sanatseverlerle buluştu.

Elazığ Belediyesi Bünyamin Eroğlu Kültür ve Kongre Merkezi’nde sahnelenen tiyatro oyununa Elazığ Belediye Başkan Yardımcısı Nazif Bilginoğlu’nun yanı sıra çok sayıda vatandaş katıldı.

Yazarlığını ve yönetmenliğini sinema, dizi ve tiyatro oyuncusu Ahmet Yenilmez’in yaptığı; önemli tiyatro ve ses sanatçılarından Rıdvan Dağlar ve Zülfü Demirtaş’ın oynadığı "Usta" isimli tek perdelik tiyatro oyunu izleyiciden büyük beğeni aldı.

Belediye Başkan Yardımcısı Nazif Bilginoğlu ise Elazığ Belediyesi’nin kültürel belediyeciliğin tüm gereksinimlerini yerine getirdiğini söyleyerek Osmanlı Hanedanı'nın 34. Padişahı Sultan II. Abdülhamid Han’ın şehzadelik günlerinden başlayıp son günlerine kadar yaşanılan olayların anlatıldığı “Usta” isimli tek perdelik tiyatro oyununun genç nesillere tanıtılması noktasında önemli olduğunu vurguladı.

Vatandaşlar ise bu tür etkinliklere önem veren ve öncülük eden Elazığ Belediyesi’ne teşekkür ettiler.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol