Öne Çıkanlar KENT MEYDANI VE YER ALTI OTOPARKI PROJESİ HİZMETE HAZIRLANIYOR Rektör Göktaş Fakülteleri Ziyaret Etti yaz sıcaklıkları YENİCELİ KEMALE ANMA PROGRAMI DÜZENLENECEK Güneş enerjisi ile su ısıtma sistemi satın alınacaktır

Bu haber kez okundu.

UYUŞTURUCU OPERASYONUNDA 3 GÖZALTI

Elazığ İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, kent genelinde uyuşturucu ile mücadele çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Bu kapsamda ekipler, şehir merkezinde şüphelendikleri bir aracı durdurdu.

Durdurulan araçta yapılan aramada 2 parça halinde 500 gram Metamfetamin maddesi ele geçirildi. Konuyla ile ilgili olarak Uyuşturucu Madde Ticareti Yapmak suçundan yakalanarak gözaltına alınan A.D. , İ.B. ve S.Ç. isimli şahıslar bugün adliyeye sevk edildi.

Elazığ Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada şu ifadelere yerverildi;

"Elazığ İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğümüzce, uyuşturucu ile mücadele kapsamında ilimiz genelinde meydana gelebilecek her türlü uyuşturucu madde kullanımı, ticareti ve sevkiyatının önlenmesine yönelik olarak 12 Haziran 2022 günü Elazığ Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde yürütülen çalışmalar sırasında;  ilimiz yol uygulamalarında kontrollerini yapmakta olan ekiplerimizin, bir seyahat firmasına ait yolcu otobüsünü durdurması üzerine otobüste bulunan şahıslardan A. D. (33)  isimli şahsın şüphe üzerine yapılan üst aramasında 2 parça halinde (500 gr) Metamfetamin maddesi ele geçirilmiş, A.D. ile bağlantılı oldukları düşünülen İ. B. (41), S. Ç. (21) isimli şahıslar da gözaltına alınmıştır. Konuyla ile ilgili olarak Uyuşturucu Madde Ticareti Yapmak suçundan yakalanarak gözaltına alınan A.D. , İ.B. ve S.Ç. isimli şahısların İl Emniyet Müdürlüğümüzde işlemlerinin tamamlanmasının ardından 13 Haziran 2022 günü adli mercilere sevk edilmişlerdir."

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol