Öne Çıkanlar MİLLİ ATLET AYTAR ANILDI KREDİ VE YURTLAR GENEL MÜDÜRÜ ELAZIĞDA 2 RUHSATSIZ TABANCA ELE GEÇİRDİ PERİLER EVİNDE KAYBETTİ Dağoğlu hayatını kaybetti

Bu haber kez okundu.

VATANDAŞLARIN NEFES ALABİLECEĞİ YEŞİL ALANLAR OLACAK

Çifte bayram yaşayacağız diyen Akpına

Acar ayrıca Cumhurbaşkanı Erdoğan başta olmak üzere Belediye Başkanı Şahin Şerfioğullarına desteklerinden dolayı teşekkür etti.

Akpınar Mahallesi Muhtarı Raif Acar mahalle sakinlerine müjde verdi. Muhtar Acar, uzun yıllardır sorun olan karayolları lojmanlarının hayata geçirilecek proje ile çok güzel bir alana dönüşeceğini söyledi.

Acar desteklerinden dolayı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başta olmak üzere Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğullarınada teşekkür etti.

VATANDAŞLARIN NEFES ALABİLECEĞİ YEŞİL ALANLAR OLACAK

Muhtar Acar, “Uzun yıllardan beri karayolları lojmanlarının olduğu yerde baya bir sıkıntı çektik. Öncelikle belediye Başkanım Şahin Şerifoğulları, Sayın Cumhurbaşkanımıza bu konuyu iletti. Ve belediyeye tapu tescili yapıldı. Şuanda da proje çalışması yapılıyor. Çok güzel bir proje uygulayacağız. Vatandaşların nefes alabileceği yeşil alanlar olacak. Bir kısmını park alanı yapacağız, bir kısmını cumartesi pazarı olarak kullanacağız, bir kat altta bodruma otopark yapılacak. İstasyon caddesinde ilçelere köylere giden minibüsler ve otobüsler burada kalacak zamanları geldiğinde çıkacak ve bu şekilde caddedeki trafiği işgal etmeyecekler. Proje bitmek üzere bir aya kadar ihalesi yapılacak. Mahalle sakinlerime de müjdemi vermek istiyorum” dedi.

r Mahalle Muhtarı Raif Acar mahalle sakinlerine karayolları lojmanları ile ilgili müjde verdi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol