Öne Çıkanlar BAŞKAN ŞERİFOĞULLARI: YENİ TAZİYEEVİNİ HİZMETE SUNDUK MHP İL BAŞKANI IŞIKVERDEN 19 MAYIS MESAJI ŞEHİT ANNELERİNİ YALNIZ BIRAKMADI BAŞKAN HAVABULUTTAN TEŞEKKÜR MESAJI suriye

Bu haber kez okundu.

YENİ NESİL DİJİTAL KARTVİZİT

Elazığlı hemşehrimiz Hamdi Kadirgil’in sorumluluğunda Hmd Tasarım ve Tanıtım Ürünleri firmasında kağıt tasarrufu sağlayacak bir proje geliştirildi. Geliştirilen projede numara, adres ve iletişim bilgisi paylaşımı yapılan ve milyonlarca insan tarafından kullanılan kartvizit artık teknolojik hale getirilecek. Yeni oluşturulan Smart Card adlı elektronik kartvizit ile telefon dokundurularak kartvizit içerisindeki bilgiler direk telefona aktarılacak.



ÇEVRE DOSTU BİR TOPLUMU YANSITACAK

Dijital medya, günlük yaşamın neredeyse her alanında baskıyı geçti. Teknolojiye artan güvenimiz sayesinde ağ iletişimi rekor bir hızla gelişiyor. Nasıl iş yaptığımızdan, nasıl buluştuğumuza ve hatta iletişim bilgilerini nasıl paylaştığımıza kadar her şey kağıtsız, çevre dostu bir toplumu yansıtacak şekilde değişiyor. Hmd Tasarım ve Tanıtım Ürünleri pandeminin de getirdiği iletişim zorluklarını göz önüne alarak 2020 yılında yeni yatırım ve girişimler ile ‘Yeni nesil dijital kartvizit’ olan ‘Smart Card’ ı geliştirdi. Kağıt kartvizitler uzun süredir ağ iletişimi için temel bir unsur olsa da, dijital dünyamızda kağıt parçalarını değiştirmek ve yönetmek artık uygun değil. Giderek daha fazla profesyonelleşen iş hayatında firmalar, bilgilerini yeni kişilerle kolayca paylaşmak için dijital kartvizitlere yöneliyor. Smart Card, hiçbir uygulamaya gerek duymadan, karşınızdaki kişinin telefonuna dokunarak tüm bilgilerinizi aktarabildiğiniz yeni nesil kartvizit teknolojisiyle sektöre öncülük ediyor.

SMART CARD NEDİR

Dijital kartvizit, iletişim bilgilerini gerçek zamanlı olarak hızlı bir şekilde paylaşmanın ve kaydetmenin bir yoludur. Size özel bilgilerle kişiselleştirilirler ve istediğiniz kadar detaylı veya genel olabilirler. Hmd Tasarım ve Tanıtım Ürünleri tarafından geliştirilen yeni nesil dijital kartvizit Smart Card ile tek dokunuşla iletişim bilgilerinizi, firma konumunuzu, sosyal medya hesaplarınızı, ödeme kanallarınızı, ürün ve hizmetlerinizi, kataloglarınızı, e-ticaret sayfalarınızı paylaşabilirsiniz. Tek yapmanız gereken şey Smart Card ’ınızı paylaşım yapmak istediğiniz kişinin telefonuna dokundurmak. Bunun için telefonunuzda NFC özelliği olması yeterli. Peki ya NFC özelliği olmayan telefonlarda ne olacak? Smart Card sizin için QR kod özelliğini de devreye koydu. Paylaşım yapacağınız kişinin yanınızda olmasına gerek yok. Smart Card ’ınızı uzaktaki bir kişi ile de paylaşabilirsiniz. Bu durumda da Smart Card paylaş butonu ile uzaktaki müşterileriniz ile de bilgilerinizi paylaşabilirsiniz.



SINIRSIZ KULLANIM

Smart Card ’ın kullanımı ve ara yüzü oldukça basit ve kullanıcı dostudur. Geleneksel kağıt kartvizitleriniz de iletişim bilgilerinizden biri değiştiğinde tekrardan kartvizit bastırmak zorunda kalırsınız. Ama Smart Card ile en küçük bir iletişim bilginiz değiştiğinde güncelleyip paylaşım yapmaya devam edebilirsiniz. Çünkü Smart Card sınırsız paylaşım yapma imkanı sunar kullanıcılarına. Daha fazla bilgi için hmdtasarim.com adresine göz atabilirsiniz.

SMART CARD İLE HEDEF ON TON TASARRUF

İklim krizinin artan etkileri ve her yıl kağıt kartvizitler için kesilen binlerce ağaç… Smart Card kullanıcıları geleneksel kağıt kartvizitler yerine işlerini Smart Card ‘a taşıyarak bir ton ağacı tek kullanımlık kartvizit olmaktan kurtardı. Hmd Tasarım ve Tanıtım Ürünleri 2023 yılında hedeflerinin on ton ağacı kurtarmak olduğunu belirtti. Ayrıca alacağınız her Smart Card için doğaya bir tohum bırakılıyor.

 SMART CARD‘IN YATIRIM PLANI

Türkiye’nin ve dünyanın önde gelen firmalarının dijital ortamda temasını sağlayan Smart Card’ın hedefi 2023 sonu itibari ile 200 bin kişiye ulaşmak ve 2024 yılında ise dünya pazarında kalıcı yer edinerek 1 milyon doları ülkeye kazandırmak. Şu anda 7 bin kullanıcısına hizmet veren Smart Card kurumsal firmalar ile birlikte bu sayıyı 12 bine çıkarıyor. 2022 sonuna kadar hedefin 20 bin olacağını planlıyor.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol