Öne Çıkanlar seçim2023 İl Hıfzıssıhha Meclisinden Yeni Kararlar Gıda Denetim Seferberliği Başlatıldı Yaz Etkinlikleri Başlıyor Gençlere Online Spor Eğitimi

Bu haber kez okundu.

YENİ STADIN KOLTUKLARI TAKILIYOR

Elazığ’da yapımı devam eden yeni stadın tribünlerinin koltuk montaj çalışmalarına başlanıldı. Daha önce  tribünlerde yapılan koltuk yerlerinin belirlenmesi ve vida deliklerinin açılması çalışmalarının tamamlanmasının ardından sipariş verilen koltukların ilimize gelmeye başladığı ve belirlenen sisteme göre montajına başlandığı ifade edildi.

20 bin 23 seyirci kapasiteli olarak yapılan yeni stadın inşaat çalışmalarının tamamlanmasının ardından tribünlerin koltuklandırma ve zeminin ısıtma ve sulama sistemlerinin yapımına başlanıldığı, bu çalışmaların tamamlanması ile birlikte çimlendirme çalışmalarına geçileceği belirtilmişti.

Tribünlerde başlayan koltuk montaj çalışmalarında şu anda beyaz koltukların montajının yapılmaya başlandığı, bu çalışmanın ardından bordo koltuklarında  montajına başlanılacağı ifade edildi. Bu çalışmaların Eylül ayına kadar tamamlanmasının planlandığı belirtiliyor.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol