Öne Çıkanlar Fide Dağıtımına Başlandı BAKANLIK 106 MİLYON LİRA ÖDEME YAPACAK Karantina Yurdu Olarak Belirlendi Gümrük Kaçağı Makaron Ele Geçirildi iç ve dış cephe bakım onarımı yaptırılacaktır

Bu haber kez okundu.

YRP İL TEŞKİLATI, İLÇE GEZİLERİNİ SÜRDÜRÜYOR

Yapılan ziyaretle ilgili açıklamalarda bulunan Yeniden Refah Partisi Elazığ İl Başkanı Av. Erhun Karakuş: "Yeniden Refah Partisi İl Teşkilatı olarak geçen hafta içinde kadın kollarımız üye standı açmış haftasonu ise Arıcak ve Erimli Beldesiyle, Alacakaya ilçesinde esnaf ve vatandaşlarla buluşmuş Genel Başkanımız Dr. Fatih Erbakan'ın selamlarını kendilerine ilettik.

Ziyaretlerimiz esnasında Halkın ve esnafın dertlerini sıkıntılarını dinleyerek ülkenin içinde bulunduğu ekonomik krizin neticesi olarak alım gücünün düşmesi, kırsal alanda tarım ve hayvancılığın bitme sebeplerini buna ilişkin olarakta çözüm önerilerimizi kendileriyle paylaştık partimizin ilimiz ve ilçelerimiz için hazırlamış olduğu ağır sanayi fabrikaları ve tarım, hayvancılık, eğitim, ekonomi alanında ki projelerimizi vatandaşlarımızla paylaştık.

Gittiğimiz her yerde vatandaşlarımızdan Yeniden Refah Partisine karşı yoğun bir ilgi ve teveccühle karşılaşıyoruz bununla birlikte partimize katılımların her geçen gün arttığını kurtuluşun ise Yeniden Refah'ta ve Yeniden Erbakan'da gördüklerinin açık bir fotoğrafıdır. İnşallah Millî Görüş ilk seçimlerde iktidara gelerek tıpkı 54. Erbakan hükümetinde olduğu gibi yeniden bolluk ve bereket getirecek ve her kesimden milletimizin yüzünü güldürecektir.”

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol