Öne Çıkanlar Vali Yırık ve Şerifogullarından Elazığspora Ziyaret Bina işleri yaptırılacaktır Gakgoya Prim Dopingi BALIK: YARALARIMIZIN BÜYÜK KISMINI SARDIK KORSANLA MÜCADELEDE TAVİZ VERMEYECEĞİZ

Bu haber kez okundu.

YUSUF ENSAR SAMSUNSPOR'DA

PTT 1.Lig  Takımı Samsunspor, Bordo-Beyazlı Temsilcimiz Elazığspor'un 20 yaşındaki sağ kanat oyuncusu Yusuf Ensar Poyrazlı ile 3 yıllık sözleşme imzaladığını açıkladı.

Bordo-Beyazlı Temsilcimiz Elazığspor'la sözleşmesi sona eren 20 yaşındaki hücumcu PTT 1.Lig  Takımı Samsunspor'a imzayı attı. Geride bıraktığımız sezonda Türkiye Kupası da dahil olmak üzere 29 Maç'ta 2.012 Dakika süreyle forma giyen 29 maçta 6 gol, 2 asistle katkı veren 20 yaşındaki kanat oyuncusu PTT 1.Lig Takımıyla 400 Milyar ve 2.Satıştan %10 pay almak şartıyla anlaşma sağladı. 110 Bin TL alacağını da silen Elazığ Atyapısında yetişen genç oyuncu yurt dışına transfer yapması halinde ise yetiştirme bedelinin tamamı Elazığspor'a ödenecek.

Samsunspor transfer haberini resmi internet sitesinden duyurdu. Samsunspor2dan transfer ile ilgili yapılan açıklamada; "Transfer çalışmalarını sürdüren Samsunspor, Yusuf Ensar Poyrazlı'yı renklerine bağladı. Kulüpten transfer hakkında yapılan açıklamada, “Hoş geldin Yusuf Ensar Poyrazlı. Kulübümüz son olarak Elazığspor forması giyen 20 yaşındaki genç sağ kanat oyuncusu Yusuf Ensar Poyrazlı ile 3 yıllık anlaşmaya varmıştır” denildi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol