Sosyal medya sayesinde artık ne kadar zengin olursa olsun, emek verilerek kazanılan paranın saçılmayacağını topluma anlatmış oldu Dilan Polat ve kocasının olayı…

Siz hiç Koç ya da Sabancı ailesine mensup birinin saçında Euro bigudili, elinde dolar saçıcı olan birini gördünüz mü? Tabii ki de göremezsiniz! Nerede lüksünü gözümüze sokan birileri varsa hep kısa yoldan para kazananlardır. Bunu unutmamak gerekir. Sosyal medyada kendini ve zenginliğini gözümüze sokan kim varsa anlamak gerekir ki deyim yerindeyse kısa yoldan para kazanıyordur.

İŞGAL EDİLMİŞ KOLTUK SAHİBİNİ BULDU

Kemal Kılıçdaroğlu’na öncelikle çok geçmiş olsun. 14 kez seçim kaybetti. O kaybetmeye doymadı. Ancak yine de koltuğunu korumaya devam etmişti. Kendisine hiç özeleştiri yapmadı ve yaptırmadı. Kaybettiği her seçimin yenilgisinin suçunu bir başkasına yükledi. Suçlamalarından nasibini alan kim varsa onlarda muhalefetin muhalefetsiz davulu olarak sustular. Yıllarca oturduğu genel başkanlık koltuğuna veda edemedi. Her seçimde kitleler adına düşüncede devrim yapamayan bir CHP Genel Başkanı, sadece genel başkanlık koltuğunu yıllarca işgal etmiş oldu. Sözde “değişim” siyasi söylemleriyle yıllarca hem tabanını hem halkı oyalamaktan başka da bir şey yapmadı.

ÖZGÜR ÖZEL VE GÜNLERİN GETİRDİĞİ       

CHP Genel Başkanlığına seçilen Manisa Milletvekili Özgür Özel’e öncelikle başkanlığı hayırlı olsun. Genel başkanlığa seçilir seçilmez, ilk açıklamalarından biri umut vericiydi. Özel’in “Mülakat derhal kaldırılmalı ve bundan sonraki süreç şeffaflıkla ve dürüstçe yürütülmelidir” açıklaması kamuoyunun yüreğine bir nebzede olsa su serpti. Umarım, ilerleyen süreçte Kılıçdaroğlu gibi muhalefet edemeyen muhalefetlik yaparak daha ilk seçimde yenilgisini tatmaz! Özel’i bekleyen ilk zorlu süreçte 2024 yerel seçimlerinde İstanbul ve Ankara’yı kaybettiği anda koltuğuna veda ettirilecektir. Kılıçdaroğlu kadar koltuğunda oturarak 14 seçim yenilgisi tatmasına hiçbir CHP’li izin vermeyecektir.

Ayrıca Selahattin Demirtaş’a da selam çakması İstanbul’u ve Ankara’yı kaybettirecek ilk satranç hamlesi oldu.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol