Bütün gece sabaha kadar içip, akşama kadar sızması nedeniyle bir çok devlet işini aksatan II. Charles’ın soytarısı, bir sabah Kral daha yeni uyumaya hazırlanırken odasına girmiş ve onu uyutmamıştı.

‘Peki tamam, duyayım hatamı, söyle’ diyen krala, ‘bütün ülkenin diline düşen hatanızı burada söyleyerek başımı derde sokacak değilim’ demiştir..

Bütün ülkenin tahmin edebileceği bir hatayı günler öncesinden dile getiren Sayın Gürsel Erol vekilimiz birkaç defa kral çıplak dedi ama kimseye dinletemedi, zira zerdüştler öyle buyurmuştu, öyle de oldu..

Gelen de gideni aratmayacak..

Evet Genel Başkan değişti fakat değişen bir parti politikası olmayacak..

1386 yılında Avusturya Dükü IV. Leopold, İsviçre’ye saldırma kararını özel savaş konseyinde tartışmaya açtı. Bütün konsey üyeleri kararın ne kadar isabetli olduğunu söyleyerek alkışlıyor ve İsviçre’ye girmenin yolları üzerine kafa yoruyordu.

Gerçeği konuşmak Dük’ün yanı başında oturan sarayın delisine düştü: “Sizi ahmaklar, hepiniz İsviçre’ye nasıl gireceğinizi biliyorsunuz da, bir taneniz bile geri nasıl çıkabileceğimizi söylemiyor..!’’

Sayın Gürsel Erol vekilimiz CHP’ye Genel Başkan seçiminin gerekli olduğunu fakat Özgür Özel ile değişim olamayacağını herkesin gözünün içine baka baka günlerce anlattı ama dinleyen çıkmadı..

Özgür Özel ile değişim olmaz dedi..

Çünkü Kılıçdaroğlu ne derse onaylayan ekibin başıydı..

Şimdi onun arkasından timsah gözyaşları döküp, koltuk fırsatçısı silik bir Genel Başkanı var CHP’nin..

Selahattin Demirtaş’a selam çakmaya devam etmekle övünmeye devam eden bir Genel Başkanları oldu..

Seçmesini bildiler fakat ülkeyi bu kaos ortamından Özgür Özel’in nasıl çıkaracağını bilmiyorlar, çünkü daha öncekinin aynı versiyonu..

Değişen ne var..

Bir “kötü” gitti “daha kötüsü” geldi..

Bu Özgür Özel Kılıçdaroğlu’nu mumla aratacak gibi..

Bu adam 2007’li yıllarda darbe çığırtkanlığı yapanların başıydı.  “Ordu Göreve” pankartlarının yılmaz savunucusuydu..

2011’de milletvekili seçildiği yıllarda, eşcinsel “LGBT’lilerin haklarını savunmak” temalı sempozyumlara katılmış, onlara destek vermiştir. Bugüne kadar da her fırsatta bu sapkın kişiliklere sözde haklarını savunmak adına her platformda sesini yükseltmeyi bir görev bilmiştir..

Bir defasında “Herkes biliyor ki Kandil’de PKK unsurları kalmamıştır” diyerek PKK’nın vahşi Gara Katliamı sonrası  “kimin öldürdüğü önemli değil diyerek, PKK’nın mağarada alıkoyduğu 13 sivil için “Ha PKK öldürmüş ha Türk askeri” anlamına gelecek sözler sarf etmiştir..

Bu ve bunun gibi daha bir çok meziyeti olan bu zat şimdi CHP’nin genel başkanı..

Sevgili vekilimiz Gürsel Erol’un Özgür Özel’i istememesinin nedenleri yukarıda bir kısmını dile getirmiş olduğum başlıklar olabilir..

Biliyorum ki bizim vekilimiz vatansever, Atatürkçü, PKK ve FETÖ karşıtı ayrıca milli hassasiyetleri ön planda olan bir vekil.. Tam bir Elazığlı gibi yani..

Onun bu tavrına karşılık CHP’nin bugünkü geldiği durum ortada..

CHP’nin içindeki üç beş vatan sevdalısı milletvekiliyle bu durumun düzeltilmesinin çok zor olduğunu Özgür Özel’in Genel Başkan seçilmesiyle öğrenmiş olduk..

Bilinmektedir ki kadim zamanlarda bilge kralın soytarısı olurdu, dar görüşlü ahmak kralın dalkavuğu ve şakşakçıları.

Dalkavuk ve şakçakçılar yalnız CHP’de mi var sanıyorsunuz..

Onlar her yerdeler..

Bize soytarı lazım, dalkavuk ya da şakşakçı değil..

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol