Artık Sağır sultanlar bile duydu Namını Mevlüd'e Teyzenin.  Sn.  Cumhur Başkanımız Kayseri de bir dizi Açılış ve Temel atma Töreninde Kendisinden övgüyle bahis edip ardından 10 dakikalık bir telefon görüşmesi yapmıştı Mevlüde Teyze ile.

   Ah be Mevlüde Teyze, Neredeydin Şimdiye kadar  Akp Millet vekillerinin Karşısında Sus Pus oldukları İmanın Altı Rüknüne Dönmüş Altı Kazığın Temsilcisi CHP M.v. Gürsel Erol  ve Gelen Ekonomi kurmayları Karşısında Akp nin Chp ye karşı verdiği savaşta Kahramanlık ünvanını elde etmek için.

Sen  Var ya Mevlüde Teyze, 93 Harbinde kundaktaki çocuğunu bırakıp Aziziye Tabyalarını savunmaya geçen Nene Hatun misali, insanı hiçe sayan  Demokratik Düzeninin işlerliği için 2023 te Akp nin Chp ye karşı verdiği savaşta, Hasta yatağında ki eşini bırakıp orcik tavlalarında, Elazığ'da binlerce ailenin mutfağındaki Boş tencereyi bildiğin halde sadece Akp yi kurtarmak için Kahraman rolü oynayarak  gündeme oturarak 72 yaşında  kahraman ilan edildin.


Sen varya Mevlüde Teyze, Chp heyetine dediğin Birazda Dışarı bakın cümlen ile Dışarıda değil İçeride onlar sayesinde kahraman oldun, Kaldı ki seni ilk ziyaret eden Yine Chp Elazığ M.v. Gürsel Erol'un sana dediği ŞÖHRET OLDUN  ifadesine verdiğin cevapta SAYENİZDE demeniz sanki danışıklı bir dövüş havası veriyor.

Ah be Mevlüde Teyze, Geçen Hafta yüzlerce Faşist ırkçı kafa yapısına  mensup mahlukların daha 17 sinde bir Suriyeli Gencin BEN BİR İNSANIM dediği ve sorulan her soruya verdiği cevaplarla Faşist ırkçı kafaları mat etmesi  senin ''Bak her şey alabiliyor maaşımdan birikim dahi yapabiliyorum'' demen kadar gündem olmadı bu ülkede,

Her gün yapılan onlarca sokak röportajlarında,  açlıktan yokluktan çocuklarına bakamayan, çöplüklerden, pazar yerlerinden daha belediye temizlik elemanları gelmeden sağa sola saçılmış çürük ezik sebze ve meyve toplayan yığınların  görüntüleri senin gibi Yandaş ekranlara taşınmadığı için, dağılan yuvalar, dul kalan hemcinslerin, yetim kalan çocukların yaşadığı dramdan  habersizmişsin gibi  Elindeki aldığın malzemelerin olduğu çantayı  göstererek  Bolluk var  herkes her şeyi rahatlıkla alabiliyor  demen var ya  seni, milyonların görüşme talebinin beklediği Sn. Cumhur başkanı ile aniden görüştüren  bir Şöhrete ulaştırdıysa, artık arkasını bekle.!


Nene hatun gibi ilk kez 1955 de  bu ülkede kutlanan  ANNELER GÜNÜ nde Yılın annesi  ilan edilmesi gibi Gelecek yıl Yılın ANNESİ ödülünü alabilirsin.

Nene Hatun Gibi 93 Harbinde gösterdiği kahramanlığa istinaden  Aziziye tabyasına Heykeli resmi ve devlet izniyle  dikildiği gibi, Ondan tam 130 yıl sonra 2023 Akp nin Chp karşı verdiği savaşın kahramanı olarak, Bu şehrin saygın ve sadece Şehir için canla başla çalışan Belediye başkanının TİCARETİN DOĞDUĞU SOKAKLAR projesinin kapsam alanı içinde olan  PTT meydanına Devlet Talimat ve teşviki ile Heykelin dikilebilir.

Bakarsın  Müslüman kadınları FEMİNİZMİN Kucağına atan KADEM  sana onursal Elazığ il başkanlığı verebilir,

 

Şehrin En işlek Bulvarına ve yeşil alanına  İSMİN verilebilir. Belki Bld bşk adayı gösterilirsin, veya meclis üyesi, bakarsın dışarıdan atanmış aile bakan yrd lığı gibi.  Zira  iktidar partisin 4 M.v. karşısında sus pus oldukları CHP  karşı AKP  onurunu kurtaran kahraman payesi ödülünü şu Kaotik ortamda hak ettin Mevlüde Teyze.

Hayır Mevlüde Teyze  sen bu şehri bu şehrin insanlarının durumunu değil sadece AKP  savunduğun için Onlar seni övüyorlar... bir süre  sonra en acımasız darbeyi onlardan yerseniz o gün bu yazdıklarımın ihtiva ettiği anlamı anlarsınız.


Ah be Mevlüde Teyze,  ne olurdu ki O CHP heyetine karşı gösterdiğin refleksi, yine aynı yerde daha 14 de  18 inde gencecik kızların kasaplık reyonlardaki  etler gibi göğüs göbek açık, kırıta kırıta orcik  pestil dut fiyatları sorarken düştükleri durumu da  bir fark etseydin, ne olurdu, her gün onlarca gencin Ateist, Deist olduğunu olmak istedikleri  acı durum her şeyin Bol olduğunu belirtmen kadar gündeminde olsaydı.

Ah be Mevlüde Teyze, Ne olurdu Tam 20 yıldır  Türkiye genelinde her seçimde  AKP en yüksek oyu veren ve fakat bir Bakanlık verilemeyen Bu Deprem mağduru şehrin hep itilip kakılan BAKAN yerine  tepeden bakanların şehri haline dönüştürüldüğünde savunduğun AKP ye bir serzeniş ile dile getirseydin.

Ne olurdu da  devlet hava meydanları ilave alanını  45 gün içinde bitirilmesi sağlayıp devleti milyonlarca lira KÂRA sokan Hava meydanı müdürünün hiç bir geçerli gerekçe gösterilmeden masasına bırakılan görevden alındınız. durumunu da dile getirseydiniz.

Ah be Mevlüde Teyze, Ak Partinin Aklığına Kara leke çalan Millet vekillerinin Halkın içine çıkıp halkla kucaklaşacak durumda olmadıklarını bildiğin halde, Şahsımın ömür boyu eylem ve söylemlerine olan nefretimin  tıpkı bir Firavun, bir Nemrud, bir Hamman, Bir Karun'a duyduğum nefret gibi Nefret duyduğum CHP  heyetine karşı geliştirdiğin Refleksi Ak Partinin yüzüne kara çalan O vekillere karşı da sergileye bilseydin O zaman  gerçekten Akp nin gönlünde taht kurmak yerine  Milletin gönlünde taht kurmuş  olurdun.


Evet Mevlüde Teyze  seninle sadece bir yerde ittifak ediyorum. CHP ye karşı olmak. Fakat  Sen CHP  ye AKP için karşısın, Ben CHP ye İnancıma açtığı savaş için karşıyım.


sen  Yinede bizim  teyzemizsin, rabbim eşinize acil Şifalar versin sizin gibi sadece AKP yi savunan değil  bu şehrin maslahatını, bu şehirdeki garip  gurebanın çektiği sıkıntıları en yüksek  perdeden haykırarak savunan Mevlüde Teyzelerin sayılarını artırsın diyor, Selam ve Dua ile...        

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol