Öne Çıkanlar Vali Yırık ve Şerifogullarından Elazığspora Ziyaret Bina işleri yaptırılacaktır Gakgoya Prim Dopingi BALIK: YARALARIMIZIN BÜYÜK KISMINI SARDIK KORSANLA MÜCADELEDE TAVİZ VERMEYECEĞİZ

Bu haber kez okundu.

*ATİLA; "BİR ÇOK TEKLİFE RAĞMEN YUVAMI TERCİH ETTİM."

İlimizi Bölgesel amatör Ligde temsil eden takımlardan Dilege A.Ş. Fırat Üniversitesinde yeni sezonda Teknik Sorumlu  olarak takımın başına Elazığlı Teknik Adam Ahmet Yavuz Atilla'yı getirdi.  

Geçen sezson Bülent Güllü ile 1. Bölge 3. Grupta birinci olan ve 3. Lige yükselme grup maçlarında elenen Dilege A.Ş. Fırat Üniversitesi yeni sezon için geçen sezon Serhat Ardahanspor'da başarılı işlere imza atan Ahmet Atila ile anlaşma sağladı.

*ATİLA; "BİR ÇOK TEKLİFE RAĞMEN YUVAMI TERCİH ETTİM."

Genç teknik adam yeni sezon hedeflerini, oyun sistemini spor servisimize değerlendirdi. Formasını giydiği ve yuvası olarak nitelendirdiği Dilege A.Ş. Fırat Üniversitesi SK'ya teknik adam olarak dönmenin kendisi adına gurur verici olduğunu belirterek; "Öncelikle bana böylesine gurur verici davette bulunan saygı değer Fırat üniversitesi camiasına sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Fırat Üniversitesi Futbol Takımı benim için, yetişmiş olduğum bir yuva ve bana değer katan bir camia. Bildiğiniz gibi geçtiğimiz sezon Serhat Ardahanspor'u ligde tutarak zor bir süreci başarıyla tamamlayarak şehrime döndüm. Bu süreçte Serhat Ardahanspor dahil olmak üzere bölgeden bir kaç takım sağolsunlar çalışma talebinde bulundular. Aynı süreçte İlimizin en önemli değerlerinden Fırat üniversitesi camiasından gelen çağrı benim için yerine getirilmesi gereken bir vazife niteliği taşıdığından tercihimi ilimizde kalmaktan yana kullanarak kulübümle anlaştım."dedi.

OYUNCULARIMIZIN MENTAL VE OYUNSAL ANLAMINDA GELİŞİMİNE KATKI SUNACAĞIZ

Ahmet Atila; "Benim futbol üzerine hedeflerim kısa ve uzun vadede her zaman başarı odaklıdır. Evet, bu sezon için kulübümüzün hedefi direkt şampiyonluk değil. Öncelikli hedefimiz Elazığlı yetenekli oyuncularımızın oyunsal ve mental anlamda gelişimine katkı sunarak hepimizin artık ezbere bildiği bir oyun formatı üzerine yoğunlaşarak izleyenlerin futbol adına beklentilerinin karşılandığı bir takım hüviyeti ortaya koyabilmek. Zaten bu hedefimiz gerçekleşmişse göreceksiniz ki bu durum müsabaka skorlarına da doğrudan olumlu olarak yansıyacaktır. Çalışma tempomuz yoğun, içeriği zengin ve detaylı bir antrenman programı dahilinde hedeflediğimiz doğru futbol oyununu ortaya koyacağımızı hem ekibim hem de oyuncularım adına şimdiden söyleyebilirim. Uzun vadedeki hedeflerim için öncelikle bu sezon ki görevimi layıkıyla ve başarıyla tamamlamam gerekiyor. Zira uzun vadedeki hedeflerim hem Elazığımız hem de kendi adıma oldukça yüksek hedefler."diye konuştu.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol