Öne Çıkanlar MİLLİ ATLET AYTAR ANILDI KREDİ VE YURTLAR GENEL MÜDÜRÜ ELAZIĞDA 2 RUHSATSIZ TABANCA ELE GEÇİRDİ PERİLER EVİNDE KAYBETTİ Dağoğlu hayatını kaybetti

Bu haber kez okundu.

BİZ BİR TAKIMIZ

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından uygulanan 'Biz Bir Takımız' projesi farklı sosyokültürel yapılardan gelen gençlerin spor ve farkındalık eğitimleri ile desteklenerek uzlaşı ve spor kültürüne katkıda bulunulması, sınırlı imkanlara sahip gençlerin spor ve sosyal uyum eğitimleri ile desteklenerek ülkemizin toplumsal güven ortamı uzlaşı ve spor kültürüne katkıda bulunmayı amaçlamaktadır.

Bu projeye Elazığ da dahil olmak üzere toplamda 24 ilden 1056 genç katılacaktır. İlimizin kardeş ili Ankara olarak belirlenmiştir.

İlimizden 22 erkek (Şehit Nadir İpek Orta Okulundan) 22 kız (Ziya Gökalp Orta Okulundan) 
olmak üzere toplamda 44 öğrenci katılacaktır. 


Projenin eğitim programı  haftada 1 gün 4 saat olarak 14 hafta boyunca Cumartesi veya Pazar günü uygulanacaktır.

Proje süresince aile eğitimleri, 14 haftalık eğitim programı, yaz kampı ve iller arası ziyaret gerçekleştirilecektir.

Proje kapsamında gençler spor eğitimleri ile basketbol ve oryantring uygulamalarını yaparak takım olma becerilerini gerçekleştirecek sosyal uyum eğitimleri ile kendini tanıma, farklı kültürleri anlama konusunda atölye çalışmaları yapılacaktır.

Bugün Elazığ Şehit Muammer Faruk Salgar Gençlik Merkezinde; Elazığ Gençlik ve Spor İl Müdürü, kurum personelleri,  proje il mentoru Prof. Dr. Mehmet Fatih Karahüseyinoğlu, okul yöneticileri, öğrenciler ve ailelerinin katılımlarıyla 'Proje Bilgilendirme Toplantısı' gerçekleşti.

Proje Bilgilendirme Toplantısında açılış konuşmasını yapan Elazığ Gençlik ve Spor İl Müdürü Abdulsamet EREN, "Biz, siz değerli velilerimizi ve çocuklarımızı sadece Biz Bir Takımız Projesi için değil, sürekli Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü çatısı altına bekliyoruz. Tabi bir okulumuz Şehit Nadir İpek Orta Okulu Sivricide yine Ziya Gökalp Orta Okulu Elazığ Merkezden bir okulumuz.

Okullarımız şanslılar. Velilerimiz bizelere inansınlar, hocalarımıza, jüriye güvensinler.

Çocuklarımıza çok ciddi katkıları olacak.

Türkiye'nin birçok yerinden arkadaşları olacak ve çok önemli kazanımlar elde edecekler.

Ben birkez daha buraya kadar geldiğiniz için ve bu ekibe hem kurumum hemde şahsım adına saygıylarımı sunuyorum.

Allah’a emanet olun. "ifadelerine yer verdi.

Anahtar Kelimeler:
BİZ BİR TAKIMIZ

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol