Öne Çıkanlar seçim2023 İl Hıfzıssıhha Meclisinden Yeni Kararlar Gıda Denetim Seferberliği Başlatıldı Yaz Etkinlikleri Başlıyor Gençlere Online Spor Eğitimi

Bu haber kez okundu.

BOKSÖRLERİMİZ, KIRŞEHİR'DE RİNGE ÇIKACAK

7-14 Ocak tarihleri arasında Kırşehir’de gerçekleştirilecek U-22 Erkekler ve Kadınlar Türkiye Ferdi Boks Şampiyonası’nda boy gösterecek olan Elazığ Belediyesporlu sporcular hazırlıklarını sürdürüyor.

Elazığ Belediyespor Kulübü şampiyonaya 4 erkek ve 2 kadın sporcu olmak üzere toplam 6 sporcu ile katılacak.  

Antrenör Cemil Döndü nezaretinde çalışmalarını sürdüren mavi-beyazlı sporcular 6 Ocak Perşembe günü Kırşehir’e gidecek.

7 Ocak’ta başlayacak şampiyonada kadınlar kategorisinde 48 kiloda Remziye Yenikan, 63 kiloda Gizem Özer; erkeklerde 63,5 kiloda Soner Erol, 67 kiloda Emirkan Güçlü, 75 kiloda Mirza Aladağ ve 86 kiloda Muhammet Hakan Ozan Elazığ Belediyespor adına mücadele edecek.

BİLGİNOĞLU:“HEDEFİMİZ MADALYALARLA DÖNMEK”

Hedeflerinin Elazığ’a madalyalarla dönmek olduğunu ifade eden Elazığ Belediyespor Kulüp Başkanı Nazif Bilginoğlu; “Belediye Başkanımız Sayın Şahin Şerifoğulları’nın önderliği ve talimatlarıyla Elazığ Belediyesi olarak şehrin sporuna destek olmayı sürdürüyoruz. Elazığ Belediyespor Kulübü başarılı sporcularıyla birçok spor branşında aktif olarak yer almaktadır. Katıldığımız tüm organizasyonlarda Elazığ’ımızı ve Elazığ Belediyespor Kulübümüzü en iyi şekilde temsil etmenin gayreti içerisinde olduk.

Geçtiğimiz yıl içerisinde Belediye Başkanımız Sayın Şahin Şerifoğulları’nın talimatıyla tekrar aktif hale getirdiğimiz boks takımımız yer aldığı organizasyonlarda önemli başarılar elde etti. Bu süreç içerisinde şehrimizde düzenlenen Ahmet Uygur Genç Erkekler ve Genç Kadınlar Türkiye Ferdi Boks Şampiyonası ve Zonguldak’ta düzenlenen Nuri Eroğlu Büyük Erkekler ve Büyük Kadınlar Türkiye Ferdi Boks Şampiyonası’nda mücadele eden sporcularımız bizleri gururlandıracak önemli başarılara imza atmışlardır. Elazığ Belediyespor Kulübü olarak 7-14 Ocak tarihlerinde Kırşehir’de düzenlenecek olan U-22 Erkekler ve Kadınlar Türkiye Ferdi Boks Şampiyonası’na 6 sporcumuz ile katılacağız. Hedefimiz önceki şampiyonalarda olduğu gibi bu turnuvada da madalyalar kazanmak. Şampiyonada mücadele edecek tüm sporcularımıza yürekten başarılar diliyor, bizlere her türlü imkanı ve desteği sağlayan, sporun ve sporcunun yanında yer alan değerli Belediye Başkanımız Sayın Şahin Şerifoğulları’na bir kez daha şükranlarımızı sunuyoruz.” dedi. 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol