Öne Çıkanlar MİLLİ ATLET AYTAR ANILDI KREDİ VE YURTLAR GENEL MÜDÜRÜ ELAZIĞDA 2 RUHSATSIZ TABANCA ELE GEÇİRDİ PERİLER EVİNDE KAYBETTİ Dağoğlu hayatını kaybetti

Bu haber kez okundu.

Demir Kızlar, salladı ama yıkamadı!

Türkiye Kadınlar Hentbol 1. Ligi A Grubu'nda mücadele veren Elazığ Sosyal Yardımlaşma Spor Kulubü evinde oynadığı erteleme maçında Lider Mersin BŞB. ye 20-22 mağlup oldu.

9 Kasım Salı günü saat 13:00'te Yakup Kılıç Spor Salonunda oynanan karşılaşmada lider Mersin Büyükşehir Belediyespor karşısında son derece etkili bir oyun ortaya koyan Elazığ SYSK ilk yarıyı 9-8 önde tamamladı.

Karşılaşmanın ikinci yarısında son derece geniş ve yabancı oyuncuların bulunduğu Lider Mersin BŞB karşısında dar kadrosu ile mücadele veren Elazığ SYSK, rakibinin bu avantajını iyi kullanması sonucunda özellikle maçın son bölümünde oyundan düşünce rakip takım karşılaşmadan 22-20 üstünlük ile ayrıldı.

Elazığ SYSK’da Gizem’in 7, Meriç’in 6, Fatma’nın 5 golü mağlubiyeti önleyemezken konuk takımda Burcu, Hatice ve Jacquy Yanick’in 5’er golü galibiyetin alınmasında pay sahibi olmalarını sağladı.

Aldığı bu yenilgi ile 5 puanda kalan Sarı-Siyahlı Temsilcimiz 6.Hafta Maçı'nda deplasmanda Yozgat ASP GSK ile karşı karşıya gelecek.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol