Öne Çıkanlar seçim2023 İl Hıfzıssıhha Meclisinden Yeni Kararlar Gıda Denetim Seferberliği Başlatıldı Yaz Etkinlikleri Başlıyor Gençlere Online Spor Eğitimi

Bu haber kez okundu.

ELAZIĞ GENÇLİK MERKEZİ DENEYAP ATÖLYESİ TEKNOFESTTE FİNAL’DE

Drone kadar bir çok kategoride hem ülkemizin sahip olduğu potansiyel hem de uluslararası çalışmaları bir araya getirerek bir çok projeyi uhdesinde barındıran TEKNOFEST, Rize ilinde gerçekleştirilen final yarışmalarında İnsanlık Yararına Teknoloji Sağlık ve İlk Yardım kategorisinde Elazığ Gençlik Merkezi Deneyap Atölyesi Yardımseverler takımı, Sağlıcakla Oturalım Projesiyle final sunumunu gerçekleştirdi.

Yardımseverler takımı ‘’ Sağlıcakla Oturalım ‘’projesinde Teknofest 2022 kapsamında Lise , Ortaokul ve İlkokul olmak üzere 9316 proje icerisinden 171 proje arasına girmeyi başardı. Elazığ Gençlik Merkezi Deneyap Atölyesi Danışman Hocası Abdullah Çelik önderliğinde Muhammed Yiğit Doğan ve Umutcan Asal’dan oluşan takım; İlimizi ve Kurumunu temsilen katılan İnsanlık Yararına Teknoloji Sağlık ve İlk yardım kategorisinde Ortaokul Statüsünde finale kalan 2 projeden biri oldu. İl Müdürü Abdulsamet Eren yaptığı açıklamada; Türkiye’nin en büyük Havacılık, Teknoloji ve Uzay festivali olan Teknofestte Elazığ Gençlik Merkezini görmek bizim için gurur verici.

Gençlik merkezimiz içerisinde yer alan robotik kodlama kurslarımız ve Deneyap Atölyemiz ile gençlerimizin bilişsel yönüne sağladığımız katkıların meyvelerini böylesine kıymetli bir organizasyon olan teknofestte yer alıyor olması ve finalist olarak yer alması bizleri heyecanlandırıyor.

Şehrimizin neler yapabildiğini görmek, gençlerimizin bu konu da ne kadar yetkin olduğunu görmek ve temennimiz de alacağı derece ile tüm Türkiye’nin ve Ulusal’ın takip ettiği bir organizasyon da Elazığ adını duymak bizler için büyük bir gurur kaynağı olacaktır.

Proje de yer alan gençlerimiz Muhammed Yiğit Doğan ve Umutcan Asal’a her daim yanında olan danışman hocamız Abdullah Çelik ve Deneyap Koordinatörümüz Ziya Ahlatoğlu’na teşekkür ediyor, takımımıza başarılar diliyorum, ifadelerine yer verdi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol