Öne Çıkanlar türkiyede deprem Belediye ELAZIĞIN İHRACAT ARTIŞI DEVAM EDİYOR TAŞIMALI EĞİTİMDEKİ MAĞDURİYET GİDERİLİYOR ELEKTRİK FATURALARINDA İNDİRİM SAĞLANACAK

Bu haber kez okundu.

Elazığspor’da Forma Savaşı!

TFF 3.Lig 1.Grup’ta Pazar günü 52 Orduspor’la karşılaşacak Temsilcimiz Entegre Solar Elazığspor’da forma savaşı yaşanıyor. Ara transfer döneminde transfer tahtasını açan ve kadrosunu yaptığı transferler ile güçlendiren Bordo Beyazlı takımda alternatifli bir kadro kurduklarını belirten Teknik Direktör Alaattin Tutaş, “Kadromuzda her mevkide enaz iki oyuncu bulunuyor. Kadromuzda toplam olarak 33 oyuncu yer alıyor ve biz bu oyuncular ile idman yapıyoruz. Doğal olarak takım içinde bir rekabet ortamı yaşanıyor. Biz de hafta içinde kim daha iyi ve istekli çalışıyor taktik idmanlarda istediklerimizi yerine getiriyor ise ismine bakmadan formayı adaletli bir şekilde davranarak ona vereceğiz. Çünkü bizim tek amacımız bu takımın başarılı olmasını sağlamak.” dedi.

* TUTAŞ; “BİZİM İŞİMİZ ADİL DAVRANMAK”

Ligde son iki maçı kazandıklarını belirten Alaattin Tutaş, “Geçtiğimiz sezonda bu takımı ligde kalması adına verdiğimiz mücadelede hedefine ulaşmasını sağlamıştık. Gerçekten çok karakterli ve kaliteli bir kadroya sahibiz. Bizim de işimiz adil davranmak. Bunun için kadroda yer alan tüm oyuncularımızın bu takıma katkı sağlamasını hedefliyoruz. Tabiki bir iskeletimiz var. Bu iskelette sakatlıklar veya cezalılar olduğunda yerine görev yapacak isim bu arkadaşını aratmayacaktır. Aramıza yeni katılan oyuncularımız da takıma uyum sağladıkça verimlerini yükselteceklerdir.”

* ÖNÜMÜZDE ZORLU BİR SÜREÇ VAR

Tutaş; “Bizim öncelikli hedefimiz ligde sıkıntı ve stres yaşamaktan kurtulmak. Bunun adımlarını attık. İki haftada aldığımız altı puan bunun işareti oldu. Önümüzde zorlu bir süreç var ve biz buna hazırlanıyoruz. Önümüzdeki dört maç için yaptığımız bir hesaplama var.Bu maçlardan üçünü kendi sahamızda oynayacak olmamız bir avantaj ve bizde bu avantajı en iyi şekilde değerlendirmenin çabasında olacağız. Bu haftaları enaz kayıpla geçmek ve dört maç sonra bu takımı hak ettiği yere taşımış olmak istiyoruz.” dedi.

 “Maçlarda rakibimiz kim olursa olsun tek bir düşüncemiz olacak.” Diyen başarılı teknik adam; “Kazanmak ve sahadan 3 puanla ayrılmak. Bunu geçen yıl yaptık. Bu yıl da yapacağız. Bir seri başlattık. Bunu bu hafta oynayacağımız 52 Orduspor maçında da devam ettireceğiz. Futbolcularımızda çok istekli.İyi bir ortam oluştu ve iyi bir hava yakaladık. Şehrin de takımına sahip çıkması ile istediklerimizi gerçekleştireceğiz.” dedi.

Bordo Beyazlı temsilcimiz bugün yapacağı idman ile hafta sonunda oynayacağı 52 Orduspor maçı hazırlıklarını tamamlayacak.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol