Öne Çıkanlar DEPREM 23 Nisanda çocukları ağırladı. komisyonların iptal edilen incelemesinin yapılmasını istedi GENÇLİK VE SPOR BAKAN YARDIMCISI BAYDAŞ Elazığda

Bu haber kez okundu.

Emre Vezir ES Elazığspor’da

TFF 3. Lig 1. Grup’ta ara transfer döneminin tamamlanmasına sayılı günler kala Bordo-Beyazlı Temsilcimiz Entegre Solar Elazığspor, kadrosunu güçlendirmeyi sürdürüyor.

Yakup Alkan transferinden vazgeçen Bordo-Beyazlı ekibimiz, bu mevki için aradığı ismi yurtdışında buldu. Finlandiya 2. Lig ekibi Pargas IF’de forma giyen Emre Vezir’le görüşen Bordo-Beyazlılar, oyuncuyla her konuda anlaşma sağladı ve renklerine bağladı. 2002 yılında İstanbul’da doğan Emre, Kartalspor, Altınordu ve Çaykur Rizespor altyapılarında oynadıktan sonra Zonguldak Kömürspor’da oynadı ve daha sonra Finlandiya 2. Lig ekibi Pargas IF’ye transfer oldu. Fin takımında 9 maçta 2 gol katkısı sağlayan Emre bu sezon hiçbir takımda forma giymemişti. ES Elazığspor’un bu bölge için bir transfer daha yapması bekleniyor.
Emre Vezir, Türk Futbolu’nun efsane futbolcularından Hasan Vezir’in oğlu.

ERİŞ’İN 3 YARDIMCISI GELDİ

Öte yandan bordo-beyazlı ekibin anlaşma sağladığı Teknik Direktör Levent Eriş’in 3 yardımcısı Elazığ’a geldi. 2 yardımcı antrenörü ve 1 kaleci antrenörü Elazığ’a gelirken, Teknik Direktör Levent Eriş’in eşinin tedavisini tamamladıktan sonra Elazığ’da olacağı bildirildi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol