Öne Çıkanlar DEPREM a ya komisyonların iptal edilen incelemesinin yapılmasını istedi seçim 23 Nisanda çocukları ağırladı.

Bu haber kez okundu.

Erken Veda! 2-1

HABER: ÖZGÜR YILDIRIM

Ziraat Türkiye Kupası 1. Tur maçında Malatya Arguvanspor'la deplasmanda karşılaşan 3Gen Holding Elazığspor, uzatmalara giden maçta rakibine 2-1 yenilerek elendi

TFF 3. Lig’e kötü bir başlangıç yapan Bordo-Beyazlı Temsilcimiz 3Gen Holding Elazığspor, 1. eleme turunda Malatya Arguvanspor’la karşılaştı. Arguvan İlçe Stadı’nda oynanan ve Ankara Bölgesi’nden C Klasman Hakemi Egemen Artun’un düdük çaldığı maça etkili başlayan Bordo-Beyazlı ekibimiz henüz 5. dakikada öne geçti. Ceza sahası dışı sol çaprazından Çağrı şık bir vuruşla fileleri havalandırarak durumu 1-0 yaptı. Tecrübeli oyuncu golden sonra deprem felaketinde ağır hasar alan Hatay’ı tişörtündeki mesajla andı. Golden sonra savunmasında hata yapmayan Elazığspor devreye 1-0 önde girdi. İkinci yarıya etkili başlayan Arguvanspor etkili ataklar geliştirirken, aradığı golü 70’de buldu. Elazığspor savunmasının uzaklaştırdığı topa ceza sahası dışından sert vuran Veysel fileleri havalandırdı ve skora denge getirdi. Kalan sürede başka gol olmadı ve maç 1-1 sona erince uzatmalara gidildi.

30 METREDEN GOL YEDİK!


Pozisyon açısından kısır geçen maçın uzatma bölümünde 117. Dakikada sahneye çıkan stoper Denis, yaklaşık 30 metreden sert vurdu ve meşin yuvarlak ağlarla buluştu. Kalan kısa sürede Elazığspor beraberlik için çabalasa da çabalar sonuç vermedi ve sahadan 2-1’lik skorla galip ayrılan Malatya Arguvan, Ziraat Türkiye Kupası’nda 2. Tura yükseldi. Elazığspor bu sonuçla 1. Tur’da Ziraat Türkiye Kupası’na veda etti.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol