Öne Çıkanlar toki kentsel dönüşüm can kaybı  elazığ İl Özel İdare Farklı Branşlarda da Ses Getirme Hedefinde! Polis Ekipleri Maske Uyarısı Yapıyor ACILAR DİNDİRİLECEK

Bu haber kez okundu.

ESYSK Milli Takım Kampı’nda!

HABER: DİLARA MENGÜNOĞUL

Ankara'da 5-13 Ağustos 2023 tarihlerinde düzenlenecek olan U-17 EHF Kızlar Avrupa Şampiyonası'na hazırlanan, Milli Takımımız Bolu’da kampa başladı. İlimizin başarılı hentbol takımı Elazığ Sosyal Yardımlaşma Spor Kulübünden yetişen dört sporcunun da yer aldığı kamp 20 Temmuz 2023 tarihine kadar devam edecek.

BAYRAKTAR; “BU TAKIMA SAHİP ÇIKIN”

Konuyla ilgili açıklama yapan Takım Baş Antrenörü İsmail Bayraktar; “Çocuklarımızın bu başarısı bizleri gururlandırıyor. Aslında biz bu tabloyu çok görmeye alışığız. Herkesin de bildiği gibi önce ki sezonlarda Milli takımda aynı şampiyonada üç sporcumuz da Milli Forma şerefine ulaşmıştı. İnşallah şimdi de kampta olan kızlarımız da bu şerefe ulaşacaklardır. Demir Kızlarımız bu seviyelere kolay gelmediler. Kendi yaşıtları gezerken eğlenirken onlar çalıştılar. Biz her zaman dediğimiz çalışanın emeği hiç bir zaman boşa gitmez. Bu gurur Kulübümüzdür Bu gurur Elâzığ'ımızındır . Emeği olan desteği olan herkesten Allah razı olsun diyorum. Son olarak da tüm Elazığ Spor Camiasına Elazığ Halkına Elâzığ'ımızın ileri gelenlerine bu takıma sahip çıkılması hususunda ricacı oluyorum.”

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol