Öne Çıkanlar MİLLİ ATLET AYTAR ANILDI KREDİ VE YURTLAR GENEL MÜDÜRÜ ELAZIĞDA 2 RUHSATSIZ TABANCA ELE GEÇİRDİ PERİLER EVİNDE KAYBETTİ Dağoğlu hayatını kaybetti

Bu haber kez okundu.

Forvet Karaman'dan

TFF 3.Lig 1.Grup'ta mücadele eden Elazığspor lige devam edeceğinin netleşmesinin ardından transfer çalışmalarına hız verdi.

Bir yandan Çatalcaspor hazırlıklarını sürdüren bir yandan da forvet transferi için nabız yoklayan Elazığspor son olarak Karaman FK'de forma giyen Tugay Keleş ile prensip anlaşmasına vardı. 24 yaşındaki forvet oyuncusunun önümüzdeki günlerde Elazığ'a gelerek kendisini Bordo Beyazlı yapacak imzayı atması bekleniyor.

Tugay Keleş Kimdir?

1994 doğumlu oyuncu futbola Sakaryaspor altyapısında başladı. Sırasıyla Gebzespor, Beyoğlu Yeni Çarşıspor, Düzcespor,Ofspor ve Karaman FK formalarını giydi. Santrafor mevkisinde forma giyen oyuncu çıktığı 137 maçta 24 gol atıp 2 asist katkısı verdi. En golcü sezonunu 2021-2022 sezonun kaydeden golcü isim Ofspor forması altında 18 maçta 8 gol attı. Bu sezon Karaman FK'de 22 maçta 779 dk forma şansı bulan golcü ismin 3 golü bulunuyor.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol