Öne Çıkanlar Vali Yırık ve Şerifogullarından Elazığspora Ziyaret Bina işleri yaptırılacaktır Gakgoya Prim Dopingi KORSANLA MÜCADELEDE TAVİZ VERMEYECEĞİZ BALIK: YARALARIMIZIN BÜYÜK KISMINI SARDIK

Bu haber kez okundu.

Gakgo Hedefi Tutturamadı!

TFF 3. Lig’de 17 haftalık ilk yarı hafta sonunda oynanan karşılaşmalar ile sona erdi. 2022-2023 sezonunda TFF 3. Lig 1. Grup’ta mücadele eden Bordo-Beyazlı Temsilcimiz Entegre Solar Elazığspor, 8’i iç saha, 9’u dış saha olmak üzere çıktığı 17 maçta 20 puan topladı. Sezonun ilk devresini 11. Sırada tamamlayan Bordo-Beyazlı ekibimiz; Toplamda 5 galibiyet, 5 beraberlik ve 7 mağlubiyet aldı. Rakip fileleri 19 kez havalandıran temsilcimiz, kalesinde ise 27 gole engel olamadı ve sezonun ilk yarısını -8 averajla noktaladı. Bordo-Beyazlılar’ın play-off hattıyla arasında 9, küme düşme hattıyla arasında 5 puanlık fark bulunuyor. Entegre Solar Elazığspor, sezonun ikinci yarısına deplasmanda oynayacağı 1954 Kelkit Belediyespor maçıyla başlayacak.

YILDIRIM; “PLAY-OFF’TAN UZAKLAŞMADIK”

İlk yarının son maçında deplasmanda Karşıyaka ile karşılaşan ve bu maçtan beraberlik ile ayrılarak bir puan alan Entegre Solar Elazığspor’da Futbol Şube Sorumlusu Eyyüp Yıldırım, “Ligin ilk yarısı için belirlediğimiz puan barajı 25’ti. Bu puanın altında bir puan toplayarak ilk yarıyı tamamladık.” dedi.
Eyyüp Yıldırım, birçok maçta arzu etmedikleri puan kayıpları yaşadıklarını belirterek “Ligin ilk yarısını 20 puanla tamamladık. Bu puan bizi düşme hattından uzaklaştırmadı. Ancak play off mücadelesi veren takımların da uzağında bırakmadı. Bazı maçlarda arzu etmediğimiz puan kayıplarını yaşamamış olsaydık bugün hedefimize ulaşmış bir şekilde ilk yarıyı tamamlamış olacaktık. Karşıyaka karşısında da 3 puan almak için mücadele verdik. Maçı kazanabileceğimiz pozisyonları bulduk skoru değiştiremedik. Ancak maçın son anlarında maçı da kaybedebilirdik. Sonuçta bu maçtan bir puanla ayrıldık.”

*İLK ETAP ELAZIĞ’DA

Karşıyaka Maçı sonrası teknik heyet ve futbolculara 5 gün izin verdiklerini, devre arası hazırlık kampının ilk etabı için Elazığ’da toplanacaklarını aktaran Yıldırım; “Devre arasına girdiğimiz için oyuncularımıza beş günlük izin verdik. Bu iznin ardından ikinci yarı hazırlıklarına ilimizde başlayacağız. Burada yaklaşık bir hafta çalışacak daha sonra yine oyuncularımıza izin vereceğiz. Ardından çalışmalarımızın olumlu sonuç vermesi durumunda Antalya’da kampa girerek ikinci yarı hazırlıklarımızı devam ettireceğiz.” diye konuştu.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol