Öne Çıkanlar MİLLİ ATLET AYTAR ANILDI KREDİ VE YURTLAR GENEL MÜDÜRÜ ELAZIĞDA 2 RUHSATSIZ TABANCA ELE GEÇİRDİ PERİLER EVİNDE KAYBETTİ Dağoğlu hayatını kaybetti

Bu haber kez okundu.

GİZEM ÖZER, TÜRKİYE ŞAMPİYONU

Kırşehir de yapılan U 22 Kadınlar ve Erkekler Ferdi Türkiye Boks Şampiyonası'nda ilimizi temsil eden boksörlerden 1 Altın bir Gümüş ve 3 Bronz madalya.

Elazığ adına şampiyonaya katılan sporculardan Kadınlar 63 Kg'da Gizem Özer ( EBÜAŞ)  Türkiye Şampiyonluğu'nu kazanarak altın madalya kazanırken , +81 Kg'da Mihriban Güneri  (Ömer Alan SK)Türkiye ikincisi olarak gümüş madalya kazandı.

Elazığ adına ringe çıkan boksörlerden Cemil Döndü Kulübünden 48 Kg'da Gökhan Uluağaç, Teabek SK’dan 92 Kg'da Tolga Kahramanoğlu ve 52 Kg'da Kadınlar'da Elif Sultan Yaşar (Son Hilal SK) Türkiye 3.'sü olarak bronz madalya kazandılar.

Başkan Şerifoğulları'ndan kutlama…

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, U-22 Kadınlar ve Erkekler Ferdi Türkiye Boks Şampiyonası'nda Elazığ Belediyesi Boks Takımı adına Altın Madalya alan Gizem Özer için kutlama mesajı yayınladı.

Başkan Şerifoğulları sosyal medya hesabından yayınladığı kutlama mesajında; " Bravo Gizem

U-22 Türkiye Boks Şampiyonası'nda 63 kiloda rakibini 5-0’lık skorla mağlup ederek şampiyon olan Elazığ Belediyespor Kulübü sporcumuz Gizem Özer’i tebrik ediyorum."ifadelerini kullandı.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol