Öne Çıkanlar ELAZIĞMALATYA HATTINDA AFET MÜDAHALE MERKEZİ KURULACAK Kalman: Konteyner Kentlerde Kalan Depremzedeleri Derhal Konutlara Yerleştirin BAŞKAN ÖZDOĞAN: ŞEKERİNDE TADI KAÇTI Milletimizin Hür İradesine Zincir Vurulamayacağının İlanıdır… İşçi Alacaklarının Tahsili İmkansız Hale Gelecek

Bu haber kez okundu.

İL ÖZEL İDARE YAZ SPOR OKULLARINA KAYITLAR DEVAM EDİYOR

20 Haziran’da başlayacak olan Elazığ İl Özel İdaresi Spor Kulübü Yaz Spor Okulları kayıtlar devam ediyor.

Basketbol, Futbol, Tenis, Binicilik, Okçuluk ve Satranç branşlarında alanlarında uzman antrenörler eşliğinde verilecek olan eğitimler yaz boyunca devam edecek. Eğitimler; Basketbol, Futbol ve Tenis branşlarında İl Özel İdaresi Spor Kompleksi, Binicilik, Okçuluk ve Satranç branşlarında ise Uluslararası İpekyolu Çocuk ve Gençlik Çalışmaları Merkezi’nde verilecek. Yetenekli çocuklara, kulübümüzün altyapısında yer alma fırsatının da verileceği Yaz Spor Okulları’mızda, öğrenciler nezih ve steril bir ortamda hem spor yapmanın keyfini çıkaracak hem de eğlenceli bir tatil süreci geçirecekler.

Kayıtların Adliye Sarayı 100 Mt. Üstündeki İl Özel İdaresi Spor Salonu girişinde oluşturulan ofisten şahsen başvuru ile alındığı Yaz Spor Okulları’na kayıt yapan öğrenciler, Uluslararası İpekyolu Çocuk ve Gençlik Çalışmaları Merkezi’nde düzenlenecek etkinliklerden de yararlanabilecekler.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol