Öne Çıkanlar Vali Yırık ve Şerifogullarından Elazığspora Ziyaret Bina işleri yaptırılacaktır KORSANLA MÜCADELEDE TAVİZ VERMEYECEĞİZ Gakgoya Prim Dopingi BALIK: YARALARIMIZIN BÜYÜK KISMINI SARDIK

Bu haber kez okundu.

İMKÂNSIZLIKLAR İÇİNDE DERECE YAPTILAR

Türkiye Hentbol Federasyonu Başkanlığının düzenlediği Yıldız Kızlar Türkiye Şampiyonasına son dakikada gidebilen Elazığ Sosyal Yardımlaşma Spor Kulübü, tüm zorluklara rağmen şampiyonada son dört takım arasında yeralmayı başardı.

*KENDİ İMKÂNLARIYLA ŞAMPİYONAYA GİTTİLER

Adana’da yapılan Yıldız Kızlar Türkiye Hentbol Şampiyonasına gidebilmek için araç talebinde bulunmalarına karşılık son dakikada araç tahsisi yapılan ve tahsis edilen aracın mazot ve personel giderlerinin kulüpçe karşılandığını belirten kulüp yöneticileri; “Bu takım Türkiye Şampiyonasında ilimizi temsil ediyor. Oyuncularımız 35 takımın katıldığı bu şampiyonada ilk dört takım arasında yer alıyor. Şampiyonaya gelen Süper Lig takımlarının alt yapısı karşısında mükemmel sonuçlara imza atıyor. Takımımız kadrosunda yer alan bu oyuncuları büyük kulüpler talipli oluyor ancak biz bu şampiyonaya ancak maç sabahı gelebiliyoruz ve bu sonucu elde ediyoruz."

*KURUMLAR TARAFINDAN ÜVEY EVLAT MUAMELESİ YAPLIYOR

İlin kurumları tarafından istenmeyen üvey evlat muamelesi gördüklerini ve bu ilgisizliğin önümüzdeki süreçte de devam etmesi durumunda yaptıkları faaliyetleri gözden geçirmek zorunda kalacaklarını ifade eden kulüp yöneticileri; "Bu kulüp ekonomik durumu iye olmayan ailelerin gençlerini spora kanalize etmek, Türk Sporuna oyuncu kazandırma gibi bir görev üstlenmiş. Bunu da en iyi şekilde yerine getiriyor. A Takımımız da yer alan oyuncularımız A Milli Takımına davet ediliyorlar. Alt yapımızda ki sporcularımıza büyük kulüpler talipli oluyor. Ancak biz ilimizde ki kurumlar tarafından adeta istenmeyen üvey evlat muamelesi görüyoruz. Bu ilgisizlik önümüzdeki süreç içinde de devam ederse, Valilik, Belediye, İl Özel İdare, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından desteklenmeyecek ise çok büyük sıkıntılar içinde yaptığımız faaliyetlerimizi gözden geçirmek zorunda kalacağız. Biz en iyisini yapmanın biz ülkemize Hentbol branşında oyuncu kazandırmanın, gençlerimizi kötü alışkanlıklardan uzak tutmanın ve onlara spor yaptırarak geleceğe hazırlamanın çabasındayız. Ancak bunu yaparken dışlanmak, sıkıntı yaşamak ve olumsuzluklar içinde bu tür şampiyonalara gitmek zorunda kalmamalıyız.”ifadelerini kullandılar.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol