Öne Çıkanlar Elazığ yerelhaber elazığdanhhaberler Türkiye türkiyede deprem

Bu haber kez okundu.

“Kupadaki Performansımızı Lige Yansıtacağız!”

HABER: DİLARA MENGÜNOĞUL

23 Elazığ Futbol Kulübünde Ziraat Türkiye Kupasında tur atlamanın mutluluğu yaşanırken Teknik Direktör Alaettin Çiçek, “Tur atlamak tabi ki bizleri mutlu etti. Maç kazanmak takımımızı olumlu etkiledi. Bunu lige de yansıtarak mutluluğu devam ettirmek istiyoruz.” dedi.

23 Elazığ FK. Teknik Direktörü Alaettin Çiçek, zamana ihtiyaçlarının olduğunu belirterek “Lige başladığımızda eksiğimizin olduğunu maç oynayarak bu eksiklerimizi gidereceğimizi söylemiştim. Bugün eksikliklerimizi giderdikçe netice almaya başlayacağımızın bir sonucunu gördük. Daha farklı kazanabilirdik. Ancak önemli olan turu geçmekti. Bunu başardık.

Hafta sonunda deplasmanda Balıkesirspor ile zorlu bir lig maçımız olacak. Bu maça hazırlıklarımız sürüyor. Tabi ki maç oynadıkça takımımızın uyumu ve mücadele gücü artıyor. Bu durum bizi daha iyi bir noktaya taşıyor. Söylediğim gibi biz iyi bir takımız ancak eksikliklerimiz vardı. Balıkesir deplasmanında iyi mücadele ederek iyi bir sonuç almanın çabasında olacağız. Beklentimiz bu maçı kazanmak. Eğer kazanamıyorsak kaybetmemek.” dedi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol