Öne Çıkanlar yenıufuk yeniufuk gazetesi elazığyerelhaber DEPREM teşekkür İstanbul

Bu haber kez okundu.

“Maç maç bakıyoruz”

TFF 3. Lig 1. Grupta mücadele eden Bordo-Beyazlı Temsilcimiz Entegre Solar Elazığspor’da Teknik Direktör Alaattin Tutaş lige maç maç bakacaklarını belirterek; “Takım olarak öncelikli olarak sıkıntıdan uzaklaşmak istiyoruz. Son iki maçımızı kazanarak puan cetvelinde istediğimiz yere gelmeye başladık. Ancak henüz arzu ettiğimiz yerde değiliz ve bunu sağlamak adına önümüzdeki maçlarımızı da kazanmak için mücadele vereceğiz.”dedi.

Deplasmanda oynadıkları İDAŞ Çatalcaspor Maçı’nın kendileri adına son derece önemli olduğunu belirten Alaattin Tutaş; “Bu maça çıkarken rakibimiz bizden iki puan öndeydi. Bu maçı kazanmamız gerektiğini futbolcularımıza anlatmıştık. Karşılaşmanın ilk yarısında ortada bir maç oynandı. İkinci yarıda rakibimizin üzerine daha çok gittik ve daha çok pozisyon ürettik. Bunlardan birinde golü bulduk ve maçı kazandık. Futbolcularımıza teşekkür ediyorum.” diye konuştu.

RAKİBİN KİM OLDUĞUNUN ÖNEMİ YOK

Rakibinin adının önemi olmadığını Elazığspor’un her zaman kazanmak için sahaya çıkacağının altını çizen Tutaş; “Şimdi önümüzde bu hafta sonunda oynayacağımız 52 Orduspor FK Maçı var. Bu maçın hazırlıklarını sürdürüyoruz. Burada özellikle şunun bilinmesini istiyorum. Bizim için rakiplerimizin adının önemi yok. Sahaya çıkacak kendi oyunumuzu sergilemenin mücadelesini vereceğiz. Bunu başardığımız zaman zaten istediğimizi alacağımızı biliyoruz. Bu takımın geçen yıl elde ettiği başarı ortada. Bu sezonda bu başarıyı tekrarlamamız için hiçbir neden yok. İyi bir kadro oluşturduk. Lig için belirlediğimiz ideal bir kadroyu da oluşturduk. Cezalı sakat gibi olumsuzluklarımız olduğunda onların yerini alacak oyuncularımız da var. Kısaca iyi durumdayız ve bunu devam ettirmek istiyoruz.”dedi.

3-4 HAFTA SONRA NEREYE GELECEĞİMİZİ HEP BİRLİKTE GÖRECEĞİZ.

“Puan cetveline baktığımızda üsttekiler ile aramızda 11 alttakiler ile aramızda 8 puanlık bir fark bulunuyor.” diyen Entegre Solar Elazığspor Teknik Dirketörü Alattin Tutaş; “Bizim amacımız öncelikli olarak alttakiler ile aramızda ki puan farkını açmak olacak. Bunu başardığımız zaman zaten üsttekiler ile aramızda ki puan farkını da kapatmış olacağız. Maç maç kazanarak ilerlediğimiz de 3-4 hafta sonra nereye geleceğimizi hep birlikte göreceğiz. Bu tabloyu oluşturduğumuzda sezon sonu için hedefimizi de hep birlikte görmüş olacağız.” dedi

Bordo Beyazlı temsilcimiz bugün yapacağı idmanla hafta sonunda oynanacak olan 52 Orduspor FK maçının hazırlıklarını devam ettirecek.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol