Öne Çıkanlar TORAMAN HALK GÜNÜNDE VATANDAŞLARI DİNLEDİ DOĞALGAZ YARDIMI MART AYINDA BAŞLAYACAK istihdamdır… BELEDİYE MECLİSİ NİSAN AYI TOPLANTILARI DEVAM EDİYOR Sıcaklıklar Yükseliyor

Bu haber kez okundu.

MİLLİ SPORCUMUZ, AVRUPA BADMİNTON ŞAMPİYONASINDA

Elazığ Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde koordinesi sağlanan Gençlik ve Spor Kulübü sezon süresince Hentbol, Bocce ve Su Topu branşlarında gösterdikleri özveri ve tamamıyla kendi alt yapısından transfer yapmadan oluşturduğu takımlarla 2. Lig mücadelesi vermeye hazırlanıyor.

Takım yanı sıra bireysel sporcularında getirdiği başarılarla, Milli Takım kamplarına davet edilen sporcularımızın özellikle Şehrimizde yetişmiş, antrenmanlarını burada yapmış ve emeklerle sporcularımızın neler yapabildiğini kanıtlamış olarak bir başarıya daha, Gençlik ve Spor Kulübünün destekleri ile Milli Badminton Sporcusu Hasan Baygeldi, Litvanya’nın Palanga kentinde düzenlenecek olan 9. İşitme Engelliler Badminton Avrupa Şampiyonasında Milli Takım forması giyerek Ülkemiz ve Elazığ’ı temsil edecek.
Müsabaka öncesi İl Müdürü Abdulsamet Eren’i ziyaret eden Milli Sporcu Baygeldi, desteklerinden dolayı teşekkür etti.

“AY YILDIZLI BAYRAĞIMIZI ORADA EN İYİ ŞEKİLDE TEMSİL EDECEK”

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünden yapılan açıklamada, “Hasan kardeşimizi tebrik ediyoruz. Hedefleri doğrultusunda çok iyi çalışan bir kardeşimiz. Hasan elde ettiği derecelerle Milli takıma seçildi ve İşitme Engelliler Badminton Avrupa Şampiyonası için Litvanya’ya göndereceğiz, Ay Yıldızlı bayrağımızı inşallah orada en iyi şekilde temsil edecek ve ilimizi de temsil edecek. Badminton ’da deneyimli hocalarla çalışıyoruz. Hasan ve onunla birlikte spor yapan Milli Takım da yer alan Elazığlı sporcularımız ilerleyen zamanlar da Milli Takım antrenörü olarak ilimizde birçok sporcu yetiştirecekler. Sporcumuz Milli Takım kampına katılmak üzere Edirne’ye gidecek oradan da Avrupa Şampiyonası için Litvanya’ya. Gençlik ve Spor Kulübü yöneticilerine ve Hasan gibi mücadele eden milli sporcularımıza ve hocalarımız Emre Demirelli ve İrfan Ataş’a başarılar diliyoruz. İnşallah Litvanya’dan başarılarla gelecek, buraya kadar gelen siz değerli basın mensuplarımıza da şükranlarımızı sunuyoruz” denildi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol