Öne Çıkanlar Vali Yırık ve Şerifogullarından Elazığspora Ziyaret Bina işleri yaptırılacaktır Gakgoya Prim Dopingi BALIK: YARALARIMIZIN BÜYÜK KISMINI SARDIK KORSANLA MÜCADELEDE TAVİZ VERMEYECEĞİZ

Bu haber kez okundu.

PALETLİ YÜZME ŞAMPİYONASI’NDA ÖDÜL HEYECANI!

28- 29 Mayıs tarihleri arasında Elazığ’da düzenlenen Okul sporları Paletli Yüzme Türkiye Şampiyonası Elazığ, Çorum, Gaziantep, Giresun, İstanbul, İzmir, Ordu, Sakarya, Trabzon ve Kilis olmak üzere toplam 10 ilden 278 sporcunun katılımıyla tamamlandı. Olimpik Yüzme Havuzunda başlayan şampiyona kapsamında yapılan yarışmalarda dereceye giren sporculara ödülleri verildi.

Dereceye giren sporculara madalyalarını AK Parti MKYK Üyesi Elazığ Milletvekili Metin Bulut ve AK Parti Elazığ Milletvekili Sermin Balık takdim etti.

BULUT: "GENÇLERİMİZİ TEBİRK EDİYOR, BAŞARILAR DİLİYORUM"

Ödül töreninde konuşan AK Parti MKYK Üyesi Elazığ Milletvekili Metin Bulut; "Hem gençleri hem de ailelerini tebrik ediyorum. Spor sadece fiziki anlamda değil aynı zamanda insanı her yönüyle disipline sokan branşlardan bir tanesi. O yüzden ben tüm spor dallarının çok kıymetli olduğunu düşünüyorum. 10 ilimizin gençlerini Elazığ’da ağırlamaktan mutluk duyduğumu belirtmek isterim.  Yüzme sporu benimde çok yakından ilgilendiğim aktif yaptığım ve hatta 3 yıldız dalgıç olduğum sporlardan bir tanesi. Monopalet’te çok zor bir branş. Gençlerimizi kutluyor bir kez daha başarılar diliyorum ”ifadelerini kullandı.

BALIK: "GENÇLERİMİZ AY YILDIZLI BAYRAĞIMIZIN GÖLGESİNDE BÜYÜK BAŞARILARA İMZA ATSIN"

AK Parti Elazığ Milletvekili Sermin Balık açıklamasında; “Pırıl pırıl gençlerimizin Dünya kupalarında ve şampiyonalarında ay yıldızlı bayrağımızı temsil ederek büyük başarılara imza atmalarını temenni ediyorum. Dereceye giren bütün öğrencilerimizi başta aileleri olmak üzere kendilerini ve emek veren hocalarını da kutluyorum” açıklamasında bulundu.

EREN: "İLİMİZ HER GEÇEN GÜN SPORDA MARKALAŞIYOR"

Gençlik ve Spor İl Müdürü Abdulsamet Eren açıklamasında;  “İlimiz her geçen gün sporda markalaşıyor. Şampiyona Şehri Elazığ'ımızda 3 Türkiye Şampiyonası, 2 yarı final ve 16 grup müsabakası gerçekleştirildi. Bu müsabakalara 3068 sporcu katıldı. Geçtiğimiz günlerde ilimizin ev sahipliğinde gerçekleşen A Milli voleybol maçı ile ilimiz sporcu katılımı ve seyirci olarak büyük katkı sağladığını gördük. Ev sahipliği yaptığımız bu yarışmalarda ilimiz misafirperverliği ile de örnek oldu. Bütün sporcularımız müsabakalarda başarılar diliyorum ”dedi.

ELAZIĞ ADINA KATILAN VE DERECE ALAN SPORCULAR

GENÇLER KATEGORİSİ

200 M Su Üstü Gümüş Madalya

400 M Su Üstü Gümüş Madalya

100 M Su Üstü Bronz Madalya

ENHAR AVCI

YILDIZLAR KATEGORİSİ

100 M Çift Palet Bronz Madalya

200 M Çift Palet Bronz Madalya

400 M Su Üstü Bronz Madalya

MUHAMMED BATU KAYA

KÜÇÜKLER KATEGORİSİ

50 M Su Üstü Bronz Madalya

MUHAMMET KARACA

GENÇLER KATEGORİSİ

50 M Su Üstü Bronz Madalya

ELANAZ TANELİ

GENÇLER KATEGORİSİ

50 M Çift Palet Bronz Madalya

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol