Öne Çıkanlar Fide Dağıtımına Başlandı BAKANLIK 106 MİLYON LİRA ÖDEME YAPACAK Karantina Yurdu Olarak Belirlendi Gümrük Kaçağı Makaron Ele Geçirildi iç ve dış cephe bakım onarımı yaptırılacaktır

Bu haber kez okundu.

Samsun’u evine eli boş gönderdik!

Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından lige verilen aranın sona ermesi ve maçların yeniden başlaması ile lige dönen Sosyal Yardımlaşma Spor Kulübü evinde Samsun Hentbol SK’yı konuk etti.15 Temmuz Şehitleri Spor Salonunda oynanan müsabakanın ilk yarısını 20-16 önde tamamlayan ilimiz temsilcisi ikinci yarıda da rakibi karşısında üstünlüğünü sürdürdü ve karşılaşmadan 36-29 üstünlük ile ayrıldı.

Sosyal Yardımlaşma Spor Kulübü bu galibiyet ile haftayı 2 puan alarak tamamladı ve puanını 18’a yükseltti.

Grup lideri Sivas Belediye SK takımının deplasmnanda oynadığı Artvin 7 Mart maçını berabere bitirmesi ile temsilcimiz lider ile arasında ki puan farkını 1’e indirdi. Elazığ SYSK ligde bu hafta sonunda deplasmanda Kırşehir Belediye GSK ile karşılaşacak.

Elazığ Sosyal Yardımlaşma Spor Kulübü Baş antrenörü İsmail Bayraktar; “Uzun bir aradan sonra kendi sahamızda Samsun temsilcisini ağırladık.

Müsabaka boyunca kontrolü elimizden bırakmadığımız maçı 37-29 kazandık.

Yaşamış olduğumuz tüm olumsuzluklara rağmen lige devam etmeyi isteyen ve kazanmayı alışkanlık haline getiren sporcularımı yürekten kutluyorum.” dedi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol