Öne Çıkanlar KENT MEYDANI VE YER ALTI OTOPARKI PROJESİ HİZMETE HAZIRLANIYOR Rektör Göktaş Fakülteleri Ziyaret Etti yaz sıcaklıkları YENİCELİ KEMALE ANMA PROGRAMI DÜZENLENECEK Güneş enerjisi ile su ısıtma sistemi satın alınacaktır

Bu haber kez okundu.

TFF’nin Kararı Bekleniyor

TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi, depremin ardından ligden çekilme başvurusu yapan takımlardan bir bölümünün başvurusunu kabul ettiğini açıklamıştı.

TFF’ye başvuruda bulunan takımların bu başvurularını değerlendirmeye devam eden Yönetim Kurulunun Entegre Solar Elazığspor ile 23 Elazığ Futbol Kulübünün başvurularını da değerlendirmeye aldığı belirtilmişti.

3. Lig 1. Grupta mücadele veren Entegre Solar Elazığspor ile 3. Lig 2. Grupta mücadele veren 23 Elazığ Futbol Kulübünün bu başvurularının TFF Yönetim Kurulunun yapacağı toplantıda değerlendirileceği ve alınacak kararın açıklanacağı belirtilmişti.

TFF’nin büyük bir ihtimalle bugün bu başvuruların neticesini açıklaması bekleniyor.

TFF Entegre Solar Elazığspor ile 23 Elazığ Futbol Kulübünün başvurularını olumlu karşılaması durumunda temsilcilerimizin hakları saklı kalmak kaydı ile ligden çekilecek ve önümüzdeki sezon yine 3. Ligde mücadele edecekler.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol