Uzun bir süre oldu  Ara verdiği yazılarıma, Yazmak kolay lakin  Ne yazayım...

Kendisini Kur'an Vahyi ile inşa eden ve Kelam-ı Kadim üzerinde düşünen  Tefekkür  eden sıradan bir Müslüman Şunu İyi bili ki Vahiy İnzal süreci Dört (4) ana tema üzerine atılması gereken adımlara göre kendi düşünce dünyasını  Bina edilmesi istenmiştir,

Bu  Dört An Tema  ilk inen ilk Dört sürede Hayat bulur. OKU-YAZ-KALK-UYAR.Vahiy diliyle , ALAK,KALEM,MÜZZEMMİL, MÜDDESİR.

Vahye Muhattab olan Her insanın İlk yapacağı şey  Uzun bir maratona çıkacağı Hayat yolculuğunda Kendisini donatacak sağlam ve sahih bilgiye ulaşmanın biricik yolu Okumakla elde edilir.

O halde Kişi Okuduklarını dikkatle seçmeli, Neyi ne şekilde  Nerede  Nasıl ve Niçin Okuyacağını tespit ederek Kim olduğunun Farkına  vararak  Hayata atılmalı. Okuyan İnsan elbete Okuduklarını Yazacak, Yardıklarını Uygulamaya Koymak için Kalakacak, Kalkınca da Uyarmaya Çalışacak.

Böyle bir Okumayla Yola çıktığım içindir ki Vahyin ikinci adımı Olan Yaz Konusunda Bu köşede Dünyayı iki  yıl esir alan Uydurma bir Pandemi Konusunda  Vahyin 3 cü ve Dördüncü adımlarına uyarak Kalkıp Uyarmak adına 5 makale yazarak Oynan oyuna dikkat çekmiş, Pandeminin asıl amacının Dünyada Kaos kargaşa Ekonomik çöküntü ve insan neslinin İmhası  olduğunu sürekli dile getirmiştim.

Hatta İlk Aşı tanımlaması yapıldığında Sosyal medya hesaplarımdan Aşı ile  Grafen oksid enjekte edilip azami iki yıl içerisinde  aşı olanlarda Kalp krizinden ölümler başlayacağının altını çizmiştim.

Bugün geldiğimiz noktada artan kalp krizi ölümleri  beyinlerdeki pıhtılaşma sonucu  ölümlerin çoğaldığı ve bunların %90  3 doz aşı yaptıranlar olduğu gerçeği gizlemeyerek  açıkça itiraf edilmekte.

25 mart 2020. 5 Nisan 2020  tarihlerinde yazdığım makalelerde  hedefin dünya nüfusunu 500 milyonun altına düşürmek olduğunu yazdıysam da, en yakınlarımız bile  bizi dinlemek yerine Küresel küfür cephesinin uç karakolu olan koltukla şereflenmişlere kulak astılar. 

Ve şimdi O dostlar  bana  Neden yazmıyorsun diye sitemde  bulunuyor.

Neyi yazayım...

*Gençliğin Gittikçe Ateizmin ve Deizmin Kucağına düşmesini mi?

 

*İnsanı İnsan eden en büyük değer Kuran-ı Kerime  sınıfta Vole çakan Neslimi?
 

*Gençlik Etkinliklerinde 5 bin gencin Boya küpüne batarcasına kızlı erkekli birlikte Raks etmesini mi?
 

*İmam hatip liselerinde  körpe kızları Dansöz kıyafeti ile oynatılmasını mı?

*Yoksa, Politik siyasetçilerin Mabedi Olan Mecliste bir birlerine ağızlara alınmayacak küfürler etmesi, düeloya davet edilmesini mi?

 

*Baş örtülü kadınların yine  Baş örtülü ( ki sonradan belirlendiğine göre sadece o gün baş örtüsü taktıkları ) Polisler tarafından coplanmasını mı?

*YouTube Fenomeni iki erkeğin Evlenmek amaçlı Nişanlanmasını bunu kanallarından tüm Türkiye'ye duyurduklarını mı?

ki Onlar Halkı kimseyi dinlemeyin sadece Diyaneti dinleyin diyerek diyaneti referans gösterdikleri halde Diyanetin Bu konuda sessizliğini mi?

*Okullarda ki cinsiyetsizleştirme etkinliklerinin gittikçe yaygın hale getirilmesini mi?

 

*Türkiye'nin hemen her ilinde hatta bazı ilçelerinde örgütlenen LGBT leri mi?

*Mevcut iktidarın sağanak yağış misali ardı arkası kesilmez  zamları mı?

 

*Haziran ayı ortası olmasına rağmen Felakete dönüşen gök gürültülü yağışların  GANLIN1 adı verilen insansız uçakla  bulut eken HAARP TEKNOLOJİSİ ile dünyayı kıtlığa sürüklemeye çalışan 5 li çetenin Oynadığı oyunları mı?

*Bürükselde Nato zirvesinde sanal dijital taşa karşı yüzünü çevirip maskelerini 1 dakika çıkararak Dünyayı tehdit edecek iklim krizinin kimler tarafından çıkarıldığını gelir gelmez hemen iklim bakanlığı kurarak  halkından gizleyen Yöntecileri mi?

*Yoksa Elon Musk'un  İstanbul sevdasını (!) mı?

*ve  Tüm Bu menfi şeyler  olup biterken Sultaya sessiz kalan sözde Kanaat önderi denilen Kanaatsiz ödlekleri mi?  

 

Söyleyin Dostlar  Neyi yazayım? 

Zira benim kendimi inşa ettiğim kitap Bana Kalk ve Uyar  derken, Toplumun kahır ekserisinin  daha ilk mektepte  Kurduğu İlk  cümle  '' UYU UYU YAT UYU '' etkisinden kurtulamadığı bir dünyada  ben neyi yazayım da  sizi  inandırayım. Krizleri mi?

 Şunu Çok iyi bilin ki!

Bizim Akaryakıt krizimiz yok..

Bizim Gıda krizimiz yok..

Bizim Sağlık krizimiz yok..

Bizim Enerji krizimiz yok..

Bizim İklim krizimiz de yok!

Tek bir Kriz var. Sadece Yeni Dünya Düzenine geçmek için çabalayan BÜRÜKSEL, DAVOS ve DSÖ bağımlısı hükümetler, muhalefet, akademisyenler, Bilin kurulu ve medya krizi yaşıyoruz!..

Ne zaman ki Bunlara karşı sesimizi yükseltip Susmazsak!...

Bakın o zaman hiç bir kriz kalır mı?...

 Lakin Toplum yola .köprüye, hastaneye, baraja, Hava limanlarının cazibesine  baka kalarak adeta Hipnoz olmuş durumda iken,  o Kanaatsiz ödleklerin şakşaklarına  emme basma tulumba gibi kafa sallamaya devam ederken diğer yandan Nasılsa Yandaş Basın sürmanşetten  6 ALMAN dan 1 aç yatıyor narkozu ile uyumaya devam ediyor..

Gün gelecek şu yukarıda tek tek yazdıklarım Hepimizin  kapısını çalacak O zaman iş işten geçmiş olacak.

Ve Yazıyorum Dostlar Ne Olur Bu sese Kulak verin.  henüz vakit varken kendinize  gelin  yeniden Kitap ve sünnete sarılın Çıktığınız hayat yolculuğunuz anlam bulsun ki beni anlamış olasınız.

selam ve dua ile

 

   

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol