Öne Çıkanlar toki kentsel dönüşüm can kaybı TORAMAN HALK GÜNÜNDE VATANDAŞLARI DİNLEDİ BELEDİYE MECLİSİ NİSAN AYI TOPLANTILARI DEVAM EDİYOR DOĞALGAZ YARDIMI MART AYINDA BAŞLAYACAK istihdamdır…

Bu haber kez okundu.

Bizim Başımız Kel mi?

 Elazığspor'da yaşanan maddi problemler, Bordo-Beyazlı ekibimizin yeni sezon öncesi transfer yapabilmesinin engelliyor.

Geçtiğimiz gün bir basın toplantısı düzenleyen Başkan Selçuk Öztürk, transfer tahtasındaki borçlar nedeniyle transfer yapamayacaklarını açıklamış ve alınan karar gereğince devre arasına kadar yola mevcut kadroyla devam edeceklerini aktarmıştı.

 Yaşanan bu gelişmelerin ardından hem spor kamuoyu hem de taraftarlar alınan bu karara saygı duymuş, kısa ve uzun vadede geliştirilecek olan projelerle Elazığspor'un 1-2 yıl içerisinde tekrar arzulanan yarışmacı ekip konumuna gelebileceği yönünde görüşbirliğine varmıştı.

Ancak bugün Giresunspor'da yaşanan gelişme, adeta bardağı taşıran son damla oldu. TFF 1.Lig'de mücadele eden ve borçları nedeniyle tıpkı Elazığspor gibi transferi açamayan Giresunspor, resmi sitesinden Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan için bir teşekkür mesajı yayımladı. Mesajda; Afet sonrasında şehrimize ve takımımıza desteklerini esirgemeyen, Giresunsporumuzun transfer tahtasının açılması için gerekli kaynağı sağlayan Cumhurbaşkanımız, Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a şükranlarımızı sunuyoruz." ifadeleri kullanıldı.        

Yaşanan bu gelişme sonrasında Elazığsporlu taraftarlar adeta ayağa kalkarken, "Benzer bir destek neden Elazığspor'a verilmiyor" şeklinde tepkilerini gösterdiler.

Anahtar Kelimeler:
Bizim Başımız Kel Mi?

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol