Öne Çıkanlar TORAMAN HALK GÜNÜNDE VATANDAŞLARI DİNLEDİ DOĞALGAZ YARDIMI MART AYINDA BAŞLAYACAK BELEDİYE MECLİSİ NİSAN AYI TOPLANTILARI DEVAM EDİYOR istihdamdır… Sıcaklıklar Yükseliyor

Bu haber kez okundu.

Yolspor Endişeli!

Türkiye Futbol Federasyonun kararıyla; Süper Lig, TFF 1. Lig, 2. Lig, 3. Lig ve Bölgesel Amatör Liglerimiz 12-13-14 Haziran haftasında başlayacak.

İNADINA VİRÜS GELSİN DİYE ÇABALIYORUZ…

Elazığ Yolspor Kulübü Futbol Şube Sorumlusu Ahmet POLAT, gündeme dair gazetemize çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Son günlerde yaşanan ve birçok kesin tarafından tepkilere yol açan liglerin devamı konusunda ilimiz 1. Amatör Kümenin lideri konumundaki Yolspor takımı liglerin oynanması konuda endişeli.

19. Haftanın geride kaldığı, 17 galibiyet, 1 beraberlik ve 1 mağlubiyetle 52 puan sahibi lider Yolspor’da Futbol Şube Sorumlusu Ahmet Polat sporcuların sağlığının herşeyden önemli olduğuna dikkat çekerek Volyebol ve Basketbol gibi liglerin tescil edilmesinin en doğru karar olacağını söyledi.

Polat alınacak tedbirlerden dolayı kimsenin oynanacak oyundan zevk almayacağının altını çizerek; “Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) aldığı karar endişeli ve sağlık açısından çok tehlikeli.

Çünkü profesyonel takımlar kendilerince önlem ve tedbirlerini almakta. Gel gelelim alt ligler nasıl antrenman yapacak ya da müsabakaya futbolcuları nasıl hazırlayacak. Kararda Bölgesel Amatör takımlarda 12-14 Haziran’da başlayacak. Amatör maçlar hususunda kesin bir karar yok.

Biz Yolspor kulübü olarak başta sporcularımızın sağlığını düşünmek zorundayız. Benim sporcumun sağlığı şampiyonluktan kat kat değerli. Bünyemizde 200’ün üzerinde sporcu var.

Biz bu evlatlarımızın hakkını arayıp sağlıklarını düşünmek zorundayız. TFF’nin aldığı karar o kadar sıkıntılı ki; soyunma odasında, saha içerisinde ve en önemlisi hakeme karşı mesafeli olunacak.

Futbol ikili mücadele oyunu. Top kazanma için yapılan yakın temas ya da gol sevincinde ki kutlama olmayacak mı? Oynanmasın daha iyi. Hem futbolcular bu oyundan zevk alamaz hem de sağlıkları tehlikeye giriyor üstelik’’ dedi.

Anahtar Kelimeler:
Yolspor Endişeli!

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol