Göstererek geldi, sürpriz değildi, elli yıllık bir plan tehlikeye girmişti, son bir hamle gerekiyordu, belki başarırız diye can havli ile TSK içindeki yapı harekete geçirildi.

Darbe NATO dönüşüm komutanlığı merkezinde planlandı ve yürürlüğe kondu.

Örgüt Vatikan ve CIA istihbarat örgütlerinin kurup eğittiği Kripto bir Papaz örgütü idi.

Bu papazın annesi Saferad babası ise Pakraduni idi, kendisi ise Vatikan da kardinal.

Hasta bir kişilik idi, kin ve intikam duyguları ile yaşayan bu kardinale GOLYAT isimi verildi.

GOLYAT tüm peygamberler ile savaşan mitolojik bir dev idi, tam da bu hasta ruha uygun bir isim oldu GOLYAT.

GOLYAT tüm siyasi iktidarlardan yardım gördü, korundu, güç kazanması sağlandı.

Sadece GOLYAT başarmıyordu bu örgütlenmeyi, NATO ve ABD etkisinde olmayı marifet sanan tüm siyasal iktidarların başarısı idi bu hain örgüt.

Gaflet zirve yapmış, istihbarat, asker, polis, kamu kurumları GOLYATIN etkisine girmiş, GOLYAT ile birlikte görünmek adeta bir paye olarak kabul ediliyor olmuştu.

Ta ki 17-25 Aralık ses kayıtları piyasaya sürülünceye kadar, bu tarih siyasal iktidarın irkilmesine yol açtı, müttefik müttefik olmadığını ilan etmiş, paralel devlet olduğunu hatırlatmıştı siyasal iktidara.

Devlet ile Cumhuriyet ile Atatürk ile mesafeli durmayı strateji olarak benimseyen siyasal iktidar, bu tarihten sonra Devlet’e sığınmak, Devletle birlikte hareket etmek zorunda kaldı.

Darbe karşıtı planlar hazırlanmaya başlanıldı, bu planların hazırlanmasında MİT önemli bir görev üstlendi, Jandarma, Emniyet, Dışişleri istihbaratı ile koordinasyon sağlandı, Kamu Güvenliği Teşkilatına aktif görevler verildi, bu teşkilat GOLYATIN sızamadığı nadir örgütlerden biri idi.

15 Temmuz, GOLYAT planlarının başarılı olacağı ihtimalinin zayıf olduğunun farkına varmış, can havli ile harekete geçmiş, belki başarılı olabilirim düşüncesi ile intihar eylemi sayılabilecek saldırıları ile acımasızca kan dökmeye başlamıştı.

GOLYAT yanında sandığı komutanların çok önceden Devlet saffında yer tuttuğunu görmüştü.

Panik başladı, panik ile kan dökme, bombalı uçak saldırıları arttı, stratejik kurumlar bombalandı, çatışmalar şiddetlendi 248 masum insanın kanı akıtıldı, özel harekât polisleri katledildi, hayatını kaybeden subaylar oldu.

Sonrası, geniş kapsamlı operasyonlar ile temizlik yapıldı, çok sayıda hain yakalandı, kaçmayı başaranlar ihanetlerini sürdürmek için yurt dışına çıktı.

Ben şahsen içeride stratejik kurumlarda varlıklarını halen sürdürdüklerine inananlardanım, umarım temizlenir.

Papazın örgütü belki temizlenir ama halen daha bu Ülkede Tarikat Cemaat hayranlığı devam ediyor, bu tür örgütlerin yabancı istihbarat örgütlerinin eninde sonunda maşası olacağına inanıyorum, bu düşüncemi sürekli yazdım, çizdi, söyledim, söylemeye de devam edeceğim.

Bu gün GOLYAT yarın CALUT bir başka zaman diliminde LEVİATHAN olarak karışımıza çıkması kaçınılmaz olarak görünüyor.

Başarılı olamazlar ama, M.Ö II. Yüzyılda GOLYATIN kollarını kesen, başını koparan Hazreti Davud’un misyonunu kendine misyon edinen Türk Devleti yaşar ise.

Tabi bu türden ihanet örgütlerinden fayda bekleyen siyasetçilerin akılları başlarına gelir, gafletten uyanır ise.

15 Temmuzda bir anma daha yapılacak, sanal kahramanlar kutlama yapacak, gerçek kahramanlar sessiz ve vakur bir şekilde görevlerinin başında olup biteni izleyecek.

Hayatını kaybedenlere rahmet diliyorum.

Hainlere lanet ediyorum.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol