Çimento kavşağından başlayarak Keklik tepe kavşağına kadar bu yol güzergahı Sanayi Sitesine,otogara,Traktörcüler Sitesine,asri mezarlığına,hayvan organize sanayi bölgesine ve havalimanı yoluna gitmekte.

Bu yolun artık 3 şerit olması elzemdir.

Bu yolda sabah 7 ve 8 arası yoğunluk başlıyor ilerleyen saatlerde nispeten azalsa da akşam 5 ve 6 arası tekrar yoğunluk devam ediyor.

Yukarıda saydığım organize bölgelerinin servis araçları da bu yolda yoğunluk oluşturuyor iş yerlerine gecikmeler oluyor ve zaman zaman trafik kazaları yaşanıyor.

Aynı zamanda şehir dışından gelen ya da şehir içinden o bölgelere gitmesi gereken ambulanslar da bu bölge de trafiğe takılıyor.

Diğer bir soruna değinecek olursak yeni yapılan yemişlik tokiler bölgesi tarafından organize sanayi bölgelerine ulaşım aracı bulunmuyor.

Bu hat üzerinde de sabah ve akşam saatlerinde belediye otobüsünün sefer yapması gerekiyor.

Ulaşım sorunu organize sanayi bölgelerini çok etkiliyor ve zarar veriyor.

Böyle bir ulaşım şekli Kayseri, Konya, Gaziantep, Kahramanmaraş şehirlerinin organize bölgelerine çıkartılan otobüsler ve tramvaylarda mevcut.

Belediye başkanımızdan ricam Akçakiraz, Yazıkonak belediyesi ve o bölgede bulunan STK başkanlarıyla ortak bir karar almaları ve bu sorunlara çözüm bulmaları.

Hatta karayolları 8.bölge müdürlüğü de bu konuya dahil edilmeli. .

Sayın Belediye başkanımızın bu konuya da çözüm bulacağından eminim.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol